Ulefone S7 este disponibil la 299 de lei

Ulefone S7 este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care dispun de camera foto duala iar terminalul poate fi achizitionat acum la un pret excelent si din Romania.

Ulefone S7 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 5 MP, este dotata cu senzor CMOS BSI si flash LED dual iar camera foto secundara dispune de 5 MP(cu interpolare), este dotata cu tot cu senzor CMOS BSI si cu flash LED.

Ulefone S7 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Ulefone S7 este un smartphone dual-sim(micro + nano), compatibil 3G si dispune de: Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Ulefone are 10.8 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.500 mAh detasabil iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Ulefone S7 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 299 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Leagoo KIICAA Power poate fi achizitionat acum la doar 395 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu