ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Ulefone Gemini – smartphone dotat cu display FullHD, 3 GB de RAM și cameră foto duală, la doar 117 dolari

Smartphone-ul Ulefone Gemini se afla in promotie acum gearbest.com iar terminalul dispune de un hardware echilibrat si poate fi achizitionat acum la un pret excelent.

Va reamintim faptul ca Ulefone Gemini dispune de procesorul quad-core Mediatek MTK6737T tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM LPDDR3 si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 5 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP(cu interpolare).

Asadar si cei de la Ulefone intra pe piata terminalelor care dispun de camere foto duale si au un raport excelent intre pret si specificatii.

Ulefone Gemini este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul sta bine si la capitolul finisaje.

Ulefone Gemini este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS, NFC si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Ulefone este echipat cu un acumulator de 3.250 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Ulefone Gemini poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 117 de dolari (477 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Daca bugetul va permite puteti opta pentru varinta PRO care dispune de un hardware mult mai potent iar toate detaliile sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu