Blog ITHOT.RO

Uhans Note 4 este un smartphone dotat cu display HD, baterie de 4.000 mAh și 3 GB de RAM, la 100 de dolari

Compania chineza Uhans a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul poarta numele de Note 4 si este o clona a mult mai celebrului smartphone Xiaomi Redmi Note 4.

Uhans Note 4 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Uhans Note 4 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea foarte bine si la capitolul finisaje.

Uhans Note 4 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Uhans are 9.85 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Uhans Note 4 este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul celor de la gearbest.com la doar 100 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca am testat recent smartphone-ul de buget AllCall Bro iar terminalul poate fi achizitionat la doar 395 de lei si detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu