Turing Phone Cadenza – phablet cu procesor dual Snapdragon 830, display 2K si “doar” 12 GB de RAM

Compania americana Turing Robotics Industries (TRI) au anuntat lansarea unui nou terminal care dispune de specificatii hardware demne de un adevarat PC.

Turing-Phone-Cadenza-1

Probabil ca este doar o simpla strategie de marketing iar aceasta este menita sa starnesca un numar cat mai mare de comentarii pe aceasta tema.

Turing-Phone-Cadenza-2

Turing Phone Cadenza va ascunde sub “capota” nu mai putin de 2 procesoare Qualcomm Snapdragon 830s, secondate de catre o cantitate uriasa de RAM, in cuantum de “doar” 12 GB iar spatiul de stocare intern se mentine in aceeasi nota “modesta”, avand “doar” 1 TB.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins cu maxim 500 de GB prin intermediul celor 2 sloturi de card microSD.

Turing Phone Cadenza va fi echipat cu un superb display IPS care masoara 5.8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixeli.

Camera foto principala dispune de “doar” 60 de MP, este dotata cu senzor iMAX 6K si flash LED dual-tone iar camera foto secundara este duala si mult mai modesta, avand “doar” 20 de MP.

Turing-Phone-Cadenza-1

Turing Phone Cadenza este un phablet quad-SIM(este capabil sa gestioneze 4 cartele SIM) iar terminalul ruleaza Swordfish OS.

Acumulatorul acestui terminal este de 100Wh iar acesta are in componenta celule de hidrogen si grafen.

Turing-Phone-Cadenza-2

Intr-adevar specificatiile acestui terminal sunt mult prea duse la extrem ca sa fie adevarate si probabil ca in perioada urmatoare vor iesi la iveala specificatiile hardware reale.

Turing Phone Cadenza va fi lansat in luna aprilie 2017 iar pana atunci suntem convinsi de faptul ca americanii de la TRI vor reveni la “sentimente” mai bune.

Turing-Monolith-Chaconne-1

Va reamintim si faptul ca au iesit la iveal si specificatiile unui alt smartphone SF iar terminalul poarta numele de Turing Monolith Chaconne si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Cele mai recente comentarii

  1. CEZAR 3 septembrie 2016
    • BYTZA 4 septembrie 2016

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!