Tronsmart Element T6 este o boxă accesibilă

Astazi o sa va prezentam doua dintre cele mai interesante boxe cu bluetooth care sunt disponibile pe piata la momentul actual iar ambele modele sunt produse de catre Tronsmart si poarta numele de Element T6 Plus & Element Force .

In randurile de mai jos o sa va punctam principalele atuuri ale acestor boxe extrem de interesante si accesibile.

Contrastează distorsiunea armonică și elimină zgomotul

Majoritatea boxelor disponibile pe piata de profil au de obicei probleme de sunet sau distorsiuni armonice, într-un anumit interval de frecvență. Tehnologia Tronsmart SoundPulse este capabilă să contracareze defectele de sunet prin eliminarea zgomotului dur iar acest lucru face vocea mai blândă, sunetul mai bogat și vă permite să vă bucurați de muzică pentru o perioadă mai lungă de timp.

Schimbați poziția de ieșire a sunetului camerei – Extindeți domeniul sunetului, întăriți efectul stereo de sunet

Multe modele de boxe care sunt disponibile pe piață generează un sunet profund în interiorul camerei vorbitorului. Este greu să răspândit domeniul de sunet în jur, ceea ce înseamnă că trebuie să vă aflați direct în fața difuzorului pentru a vă bucura de calitatea completă a vocii. Tehnologia SoundPulse permite ca sunetul să fie proiectat din partea din față a camerei iar acest lucru permite o gamă largă de acoperire a sunetului, care vă poate umple întreaga cameră cu voce de calitate.

Efect îmbunătățit al basului

O problemă obișnuită pentru difuzoarele cu o gamă largă de frecvențe este incapacitatea de a produce simultan voci înalte și bas puternic. Tehnologia SoundPulse permite ca diferențele de sunet să fie procesate separat iar acest lucru înseamnă că basul poate fi îmbunătățit, reușind în același timp să producă si inalte de calitate.

Trebuie sa mentionam si faptul ca fotbalistul celebru Luis Suarez este ambasadorul celor de la Tronsmart, asadar avem de-a face cu niste produse de calitate.

Boxa Tronsmart Element T6 Plus ofera pana la 15 ore de autonomie iar aceasta rezista cu brio la contactul cu stropii de apa si praful, asadar nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta.

Aceasta boxa wireless este capabila sa redea un sunet clar si puternic pana la volum maxim, avand o putere maxima de 40W.

Boxa Tronsmart Element T6 Plus se afla in promotie acum si poate fi achizitionata la doar 301 lei prin intermediul celor de la geekbuying.com.

Daca aveti un buget ceva mai limitat, atunci va recomandam sa optati pentru varianta cea mai accesibila din portofoliul celor de la Tronsmart iar aceasta poarta numele de Force SoundPulse.

Boxa Tronsmart Force SoundPulse adopta un design extrem de interesant iar carcasa acestei este realizata in totalitate dintr-o combinatie de policarbonat si aluminiu.

De retinut si faptul ca boxa pooseda certificarea IPX7, asadar aceasta rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Boxa Tronsmart Force SoundPulse se afla in promotie acum si poate fi achizitionata la doar 215 lei prin intermediul celor de la geekbuying.com.

Ambele modele detin un raport excelent intre pret si specificatii iar acestea sunt accesoriile ideale pentru orice posesor de smartphone, dat fiind faptul ca sunt si extrem de accesibile.

Tronsmart este un brand de tehnologie care proiectează și produce accesorii de tehnologie de clasă mondială. S-a extins rapid în America, Europa, Orientul Mijlociu și in mai multe țări asiatice. Obiectivul companiei Tronsmart este acela de a vă ușura traiul oferind produse high-tech, de înaltă calitate și de înaltă performanță.

Fondatorul Tronsmart, Eric Cheng, este un pasionat de electronice care, în 2008, și-a folosit primul său salariu pentru a crea un mic laborator, unde a dezasamblat produsele tehnologice pentru a înțelege mai bine componentele interioare. Fiind localizat în Shenzhen – Silicon Valley a Asiei în materie de hardware – el a găsit componente pe piața locală și și-a alcătuit propriile sale dispozitive electronice unice. Eric a luat această pricepere dobândită a electronicelor și a folosit-o pentru a crea o gamă largă de gadgeturi rentabile. După alcătuirea unei echipe de încredere, Eric a reușit să-și aducă producția de electronice auto-făcute de producție în masă; creând astfel marca „Tronsmart” în 2013.

Tronsmart a alcătuit o echipă de profesioniști de renume mondial în cercetare și dezvoltare, astfel încât să poată crea în permanență cele mai recente și mai bune produse. Tronsmart are drept angajați peste 200 de persoane talentate, dintre care o treime sunt specialiști în inginerie. Tronsmart crede cu adevărat că „dacă oferiți clienților produse de calitate la un preț accesibil, nimic nu vă poate opri din a vă dezvolta”. Tocmai acest sistem de valori este cel care alimentează dorința Tronsmart de a păstra „Încărcarea în viitor” oferind în mod continuu mai multe produse incredibile în fiecare an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata