TP-LINK Neffos Y5L – smartphone dotat cu procesor quad-core Snapdragon 210 și android 6.0 Marshmallow

Compania TP-LINK este cunoscuta ca fiind unul dintre cei mai competitivi furnizori de produse networking dar acestia au intrat de ceva timp si pe piata terminalelor mobile.

TP-LINK-Neffos-Y5L-2

Recent au lansat nou smartphone care face parte din gama Neffos iar terminalul se intituleaza Y5L si dispune de specificatii hardware modeste.

TP-LINK Neffos Y5L are la “bord” procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 210 tactat la 1.2 GHz, GPU Adreno 304, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

TP-LINK Neffos Y5L este un smartphone dual-sim, comaptibil 3G/HSPA+ si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

TP-LINK-Neffos-Y5L-1

TP-LINK Neffos Y5L este dotat cu un acumulator de 2.020 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Noul smartphone al celor de la TP-LINK va fi disponibil in mai multe variante de culoare(alb, negru si galben) iar momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia.

TP-LINK-Neffos-Y5L-2

Oricum cert este ca TP-LINK Neffos Y5L este un smartphone dedicat segmentului tanar si probabil ca pretul de comercializare se va situa in jurul valorii de 100 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!