Noutăți

Tot ceea ce trebuie să știi despre noul Huawei Y9s

Compania chinezească de telecomuniații Huawei continuă să facă ravagii în rândul iubitorilor de smartphone-uri. Cum reușește această companie să fie atât de populară? Răspunsul e simplu. Continuă să aibă atât o audiență loială, precum și o varietate de aparatură de înaltă calitate la un preț foarte accesibil. Un alt motiv pentru care produsele Huawei sunt atât de prezente pe piață este din cauza aspectului plăcut și rotunjit pe care acestea le au, precum și accesoriile simple și ușor utilizabile cu care vin la pachet. Toate smartphone-urile create de câtre companie au un design impecabil și specificații foarte avansate, acestea putând cu ușurință deveni rivalele companiilor de top precum Samsung și LG.

Smartphone-urile au reușit, de asemenea, să surprindă publicul cu camerele foto premium, iar lucrul acesta poate fi exemplificat prin modelul P30 Pro care include 4 camere de fotografiat. Recenziile utilizatorilor au clasificat camera principală a modelul P30 Pro ca fiind chiar mai bună decât Pixel 3 deținută de către Google.

Huawei a început să fabrice telefoane mobile în 1997 și a devenit una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din lume. Pe lângă smartphone-uri și tablete, compania chinezească a intrat și în sfera smartwatch-urilor care rulează pe Android. Știați că numele Huawei în chineză se traduce ”realizare chinezească?” În prezent, compania continuă să crească și să devină o adevărată realizare pentru China.

Pe 8 noiembrie, Huawei ne-a făcut deosebita plăcere de a lansa un nou smartphone, Y9s. Acest model deține un display IPS de 6.59-inch cu o rezoluție de 1080 pe 2340 pixels, o cameră frontală tip pop-up de 16 MP și un scanner de amprentă laterală.

Deși capacitatea de 6GB de RAM pe care o are smartphone-ul nu este extraordinară, aceasta e susținută de memoria internă ce ajută la o rulare simplă a aplicațiilor, precum și a metodelor de filmare. De la simple jocuri de match 3 până la complexitatea RPG-urilor, precum și cerințele marilor operatori de sistem (atât iOS cât și Adroid), device-ul reușește să le desfășoare cu ușurință și succes.

Printre multele specificații, enumerăm mai jos următoarele:

  • Procesor octa-core Kirin 710F
  • 6GB de RAM
  • 128 GB memorie internă care poate fi mărit până la 512 GB cu ajutărul unui card microSD
  • 48 MP cu f/1.8 + 2 MP pentru adâncimea de câmp + 8 MP de tip ultrawide
  • cameră frontală de 16 MP cu f/2.0 pentru selfie-uri
  • baterie de 4000 mAh
  • greutate de 206 grame
  • dimensiuni de 163.10 x 77.20 x 8.80
  • rulează pe Android Pie

Modelul Y9s este un smartphone dual sim care acceptă numai Nano-Sim. De asemenea, modelul include o varietate de opțiuni de conectivitate precum cele obișnuite: Wi-Fi, Bluetooth, USB tip C și căști. Pe lângă scannerul de amprentă laterală, smartphone-ul include și compas magnetometru, senzori de proximitate, sensor pentru lumină de ambient și giroscop.

Camera principală conține un set de 3 camere (1 principală și 2 secundare) care ajută la creerea de fotografii unice, cu substanță. Acest gen de cameră a fost folosit pentru prima oară la modelele Honor 9X și 9X Pro și, mulțumită succesului pe care l-au avut, a fost folosit și pentru modelul Y9s.

Mai exact, camera de 2MP pentru adâncimea de câmp reușește să ofere fotografiilor orientarea spațială de care mulți fotografi au nevoie atunci când caută un smartphone care să le facă pe toate. De asemenea, camera de 8MP cu senzor ultrawide este folosită pentru captura cât mai mult din peisaj și, de ce nu, pe toți prietenii pe care-i fotografiezi.

Huawei a lansat modelul in Iraq și India la un preț acceptabil de aproximativ 239 de dolari.

Compania chinezească nu a anunțat încă dacă va aduce serviciile Google la bord. Funcționalitatea de bază a sistemului de operare cu care vine modelul este cunoscută drept Android Open Source, iar aceasta nu include serviciile Google. Cu toate acestea, fiecare smartphone creat de către Huawei va avea pre-instalate aplicații de bază cum ar fi un browser, un cloud de stocare, o aplicație pentru rularea muzicii și a video-urilor, precum și un asistent virtual.

Sursa foto: unsplash.com

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Ne-ar face placere să comentezi la acest articol :)x
()
x