ITHOT: Știri din IT & C

Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

Astazi va prezentam un top al celor mai interesante smartwatch-uri care pot fi achizitionate prin intermediul celor de la gearbest.com.

1. Ulephone uWear este primul smartwatch al companiei chineze si se evidentiaza prin intermediul raportului excelent dintre pret si specificatii.

Noul smartwatch al celor de la Ulefone este disponibil in 2 nuante de culoare, in speta negru si argintiu iar acesta poate fi achizitionat acum de pe  gearbest.com la doar 20 de dolari .

Ulefone uWear 2 - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

2. I5 Plus este o bretara inteligenta care va monitorizeaza activitatea fizica zilnica a utilizatorului iar dupa ce este conectata la smartphone prin intermediul bluetooth notifica utilizatorul atunci cand acesta receptioneaza apeluri. Acest gadget poate fi achizitionat prin intermediul celor de la gearbest.com la pretul de 19 dolari.

i5 plus smartwatch 550x309 - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

3. U80 este un smartwatch care monitorizeaza o multime de parametrii si dispune inclusiv de functia de apel iar acesta poate fi achizitionat la doar 10 dolari.

u80 smartwatch 550x416 - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

4. Zeblaze Crystal este un smartwatch care emana eleganta si stil prin toti porii iar acesta poate fi achizitionat acum de pe  gearbest.com la pretul de 65 de dolari.

Zeblaze Crystal 11 - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

5. Vidonn X6 este o bretara inteligenta care va monitorizeaza activitatea fizica zilnica a utilizatorului iar dupa ce este conectata la smartphone prin intermediul bluetooth notifica utilizatorul atunci cand acesta receptioneaza apeluri. Acest gadget poate fi achizitionat prin intermediul celor de la gearbest.com la pretul de 28 dolari.

vidonn x6 1 - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

6. Bluboo U este un smartwatch elagant care monitorizeaza o multime de parametrii si  poate fi achizitionat la doar 25 dolari.

Bluboo U - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

7. Haier Iron este un smartwatch atractiv a carui carcasa este realizata in totalitate din metal iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.Acest smartwatch poate fi achizitionat la pretul de 45 dolari.

Haier Iron Smartwatch Full Specs - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

8. F68 este un smartwatch sport care adopta un design atractiv iar acesta poate fi achizitionat prin intermediul celor de la gearbest.com la pretul de 30 de dolari.

Gift Smartwatch F68 IP67 waterproof wristwatch Healthy monitor Pedometer Sport Smart font b Watch b font - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

9. Xiaomi Mi Band 1S este o bretara inteligenta care va monitorizeaza activitatea fizica zilnica a utilizatorului iar dupa ce este conectata la smartphone prin intermediul bluetooth notifica utilizatorul atunci cand acesta receptioneaza apeluri.Acest gadget poate fi achizitionat la pretul de 29 dolari prin intermeduiul celor de la gearbest.com.

201511091842405426 - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

10. SH08 este o bretara inteligenta care va monitorizeaza activitatea zilnica iar acumulatorul acesteia poate sustine o autonomie excelenta de pana la 30 de zile.SH08 poate fi achizitionata de pe gearbest.com la pretul de doar 11 dolari.

sh08 fitness tracker 550x312 - Topul celor mai atractive smartwatch-uri disponibile pe gearbest.com!

Trebuie sa mentionam si faptul ca indiferent de varianta aleasa toate produsele disponibile pe gearbest.com beneficiaza de transport gratuit si in Romania.

Lasă un comentariu