Țepele cu bilete la festivaluri celebre și ponturi la pariuri sportive, continuă ⋆ ITHOT.RO ⋆ Reziliere contracte de telefonie mobilă

Țepele cu bilete la festivaluri celebre și ponturi la pariuri sportive, continuă

Un cititor ne-a semnalat faptul ca a fost inselat recent de catre celebrul infractor Rachiteanu Gabriel Vlad, care a comis pana acum cateva zeci de infractiuni si din pacate se afla inca in stare de libertate.

Mai exact, acest escroc isi racoleaza victimele prin intermediul site-urilor de vanzari, gen: olx, lajumate si publi24 iar acesta pretinde ca poate sa le ofere naivilor cumparatori, bilete la festivaluri celebre precum: Untold, Neversea, Electric Castle etc.

Aceste bilete sunt de tip “general pass” asadar potentialii clienti au acces total la respectivele festivaluri dar abia ulterior aveau sa afle ca au fost tepuiti.

Infractorul Rachiteanu Gabriel Vlad le promitea cumparatorilor ca le trimite biletele de indata ce ii achita sumele de bani solicitate in conturile pe care tot el le punea la dispozitia acestora.

Asadar avem de-a face cu metoda clasica prin intermediul careia acesti infractori produc sume consistente pe seama naivilor care pica in plasa acestora si ulterior se lauda pe retelele sociale cu sumele pe care le-au “strans” de la pagubiti.

Bineinteles ca de indata ce “naivii” virau banii in contul infractorului(sume cuprinse intre 500-1.000 de lei), acesta nu le mai raspundea la telefon sau la mesaje iar in unele cazuri le trimitea niste bilete/invitatii, care se vedeau de la o posta ca sunt falsificate.

Desigur ca majoritatea cumparatorilor(care au receptionat bilete/invitatii), au aflat ca au fost pacaliti abia in momentul in care au dorit sa isi faca check-in-ul la respectivele festivaluri si bineinteles ca nu au mai reusit sa isi recupereze prejudiciul ulterior.

Culmea este ca infractorul continua sa pagubeasca zilnic si nestigherit zeci de compatrioti iar majoritatea acestora refuza sa depuna plangeri penale desi celebrul infractor ii sfideaza de-a dreptul si posteaza pe retelele sociale imagini cu sutele de milioane pe care le “produce” saptamanal din tepe.

Mai mult decat atat, o pagubita a reusit sa-l inregistreze telefonic pe celebrul infractor iar discutia este absolut halucinanta deoarece infractorul recurge la amenintari si are un comportament extrem de agresiv fata de victima.

Asadar mare atentie de unde va achizitionati biletele pentru festivaluri si va recomandam sa evitati mega ofertele pe care le vedeti pe olx.ro sau orice alt site care activeaza pe aceasta nisa.

De retinut si faptul ca tot acelasi infractor….Rachiteanu Gabriel Vlad face bani frumosi si prin intermediul ponturilor pe care le ofera pe Facebook, fanilor care adora pariurile sportive.

Bineinteles ca si de aceasta data au picat in plasa acestui infractor sute de compatrioti naivi, care i-au virat zilnic sume substantiale in contul pe care infractorul le-a pus la dispozitie.

Asadar celebrul infractor isi rotunjeste pe zi ce trece averea si profita din plin de naivitatea romanilor, care nu fac demersuri pentru a contribui la arestarea acestuia.

Va recomandam sa fiti cat mai vigilenti si sa evitati din strat virarea oricaror sume catre o alta persoana ca va poate oferi un bun sau un serviciu iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati seciunea de “Țepe ONLINE & OFFLINE“, unde veti gasi mai multe articole pe aceasta tema.

Cele mai recente comentarii

 1. Marian Preda 22 iulie 2019
  • BYTZA 23 iulie 2019
 2. Dragos Rizea 22 iulie 2019
  • BYTZA 22 iulie 2019
 3. Neagoe George 22 iulie 2019
  • BYTZA 22 iulie 2019
 4. Lucian Stancu 22 iulie 2019
  • BYTZA 22 iulie 2019

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!