Cum a contribuit tehnologia la creșterea industriei pariurilor sportive

De la modul în care ne facem cumpărăturile la felul în care interacționăm unii cu alții, de la modul în care ne raportăm la propria sănătate la mijloacele de transport pe care le utilizăm, tehnologia ne-a schimbat radical percepția asupra vieții. Dezvoltarea sa accelerată din ultimii ani a însemnat un progres fantastic pentru omenire, iar ca în orice proces de transformare, și aici au existat învingători și învinși, de-a lungul drumului.

Cum a contribuit tehnologia la creșterea industriei pariurilor sportive

Tehnologie și schimbări la nivel individual

La nivel individual, schimbările produse de avântul tehnologiei sunt uriașe și ele îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții pentru mulți dintre noi. De pildă, plata prin card bancar a devenit standard, cardul nemaifiind privit ca un obiect rar, de lux, ca în urmă cu treizeci de ani.

Plata prin card bancar și dezvoltarea internetului au permis retailerilor să se extindă și în mediul online, oferind cumpărătorilor o experiență de cumpărare rapidă, comodă și eficientă. În România, această piață a comerțului online a crescut cu peste 30% față de anul precedent.

Modul în care comunicăm unii cu alții s-a schimbat și el, internetul și dezvoltarea telefoniei mobile din ultimii ani fiind factorii determinanți. Cu ajutorul tehnologiei și a rețelelor sociale, este ușor să păstrăm legătura cu prieteni și rude aflați departe, dar putem cu ușurință cunoaște și oameni noi.

Tehnologia în lumea business-ului

De asemenea, tehnologia a schimbat, așa cum era de așteptat, și modul în care facem afaceri sau lucrăm. A creat noi companii, noi industrii și a extins gama de oportunități pentru companiile deja existente.

Internetul și tehnologia au deschis lumea, iar multe companii au văzut oportunitatea și s-au adaptat noii realității. De exemplu, companiile din industria tech sunt printre cele mai bine cotate companii la nivel mondial, iar nivelul de satisfacție al angajaților este foarte ridicat.

Este mult mai ușor acum să te adresezi unui număr mare de piețe, clienții se pot afla oriunde în lume, iar sistemele de plată sau livrare asigură eficacitate și transparență. De asemenea, simpla prezență pe internet permite consumatorilor să lase recenzii companiilor și astfel, să contribuie la crearea unui nou mediu global și transparent de a face business.

Pariurile sportive și tehnologia

Una dintre industriile care a știut să profite de avantajul tehnologiei este cea a pariurilor sportive. Tehnologia ne oferă astăzi informație și acces ușor și rapid la evenimentele sportive de interes, facilitând astfel pariurile sportive.

Pariurile sportive online

Poate una dintre cele mai însemnate schimbări pe care le-a adus tehnologia este apariția unui nou mod de a paria. Jocul la pariuri sportive live este dinamic și incitant și, foarte important, poți juca chiar din confortul propriului tău cămin.

Pariurile online beneficiază de platforme dedicate, unde pariorii au o varietate mult mai mare de opțiuni de pariere. Oferta sportivă este foarte bogată, în mediul online fiind disponibile mai multe sporturi și evenimente sportive din diverse campionate ale lumii.

Pariurile live au revoluționat lumea pariurilor sportive și au dinamizat industria pariurilor în întreaga lumea. Pentru prima dată, pariorii aveau posibilitatea de a paria în timp ce urmăreau evenimentul pe care mizează.

Pariurile live se bazează pe cote dinamice care se schimbă pe parcursul evenimentului, în funcție de desfășurarea acestuia. Pariorii pot plasa pariuri oricând doresc în timpul meciului, intensificând astfel doza de adrenalină și sporindu-și șansele de câștig.

Pariuri sportive pe dispozitive mobile

Apariția telefoanelor mobile inteligente reprezintă un punct de cotitură în dezvoltarea industriei de pariuri sportive. Odată cu dezvoltarea acestei tehnologii și adaptarea site-urilor pentru dispozitivele mobile, pariorii nu au mai depins de considerente de spațiu sau oră pentru a paria.

Acest lucru, împreună cu o experiență de pariere foarte bună pe terminalele mobile, au dus la creșterea segmentului de jocuri de noroc online, care a generat peste 66 de miliarde de dolari în 2019, conform analizei Statista.

Cum a contribuit tehnologia la creșterea industriei pariurilor sportive

Jocurile și pariurile sportive online

Industria jocurilor și a pariurilor sportive online a generat, totodată, un număr însemnat de locuri de muncă, multe dintre companiile mari având un număr de angajați de ordinul miilor. Cele mai importante astfel de companii generează venituri anuale de miliarde de dolari.

Mai mult, beneficiind de progresul accelerat al tehnologiei, unii pariori au reușit să își dezvolte strategii foarte bune de pariere și să devină adevărați profesioniști în domeniu, câștigând sume frumoase de bani. De exemplu, în România recordul câștigurilor înregistrate la pariuri sportive aparține unui bucureștean care a câștigat 423.000 de euro.

Piața pariurilor online își va continua creșterea și în următorii ani, sub imboldul progresului tehnologic și al caracterului său antrenant. De la an la an, această industrie dă dovadă de creativitate și adaptabilitate, completându-și oferta de pariere cu tot mai multe sporturi, meciuri sau campionate.

Acest lucru o face atractivă pentru un număr tot mai mare de persoane care aleg să-și încerce norocul, în deplină siguranță, conduse de dorința de a câștiga.

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum a contribuit tehnologia la creșterea industriei pariurilor sportive