Teclast X10 Plus – tableta echipată cu procesorul Intel Cherry Trail Z8300 si 2 GB de memorie RAM

Promotiile continua pe everbuying.net iar tableta Teclast X10 Plus  poate fi achizitionata acum la un pret excelent si oferta completa este disponibila aici.

Teclast-X10-Plus-2-1

Teclast X10 Plus  este echipata cu procesorul quad-core Intel Cherry Trail Z8300 tactat la 1.44 GHz, GPU Intel HD Gen 8, 2 GB de memorie RAM  si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Teclast-X10-Plus-2-3

Prin intermediul acestui hardware potent Teclast X10 Plus este capabila sa ruleze fluent continut video la rezolutie 4K.

Teclast X10 Plus  dispune de un display IPS care masoara 10.1 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 800 pixeli.

Camera foto principala dispune de 2 MP si este dotata cu autofocus iar camera foto secundara dispune tot de 2 MP.

Carcasa acestei tablete este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate.

Teclast-X10-Plus-2-2

Teclast X10 Plus ruleaza versiune de android 5,1 Lollipop, care a fost customizata usor cu interfata proprietara.

Aceasta tableta are la „bord” un acumulator a carui capacitate este de 7.200 mAh iar acesta este capabil sa sustina fara probleme 1 zi de autonomie.

Teclast-X10-Plus-2-4

Trebuie sa mentionam si faptul ca Teclast X10 Plus  dispune si de tehnologia WIDI prin intermediul careia utilizatorii isi pot partaja continutul in mod wireless, pe un smart TV compatibil.

Asa cum am mentionat si la inceput Teclast X10 Plus  poate fi achizitionata prin intermediul celor de la everbuying.net la pretul de 170 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Teclast-X10-Plus-2-6

Optional se poate achizitiona si o tastatura care transforma instant tableta intr-un laptop iar acest accesoriu ridica pretul produsului cu inca 20 de dolari.

Va reamintim si faptul ca everbuying.net a dat startul unei noi campanii de reduceri incendiare iar oferta completa este disponibila aici.

Everbuying-dad-day-2016