Tablete si huse la reducere !

În această săptămână, eMAG ofera o serie de promoții excelente la majoritatea produselor din stoc iar in randurile de mai jos am sa va prezint o selecție cu cele mai interesante și mai rentabile dintre ele.

Toată oferta de reduceri la tablete o regasiti aici iar husele pt tablete, la preț redus cu până la 70%,le regasiti aici.

În funcție de suma pe care vrei să o investești, tabletele pot da performanțe surprinzătoare. Poți viziona filme, te poți conecta la internet oriunde 3G sau Wireless și poți naviga liniștit și cu un grad de confort mult mai ridicat decât cel al unui lapto, dar și cu un ecran mai mare și o calitate mai bună față de un telefon mobil.

1. Asus FonePad HD7 – 500 lei

Aceasta este o tabletă excelentă, la un preț foarte bun, dechipata cu un procesor potent  de la Intel, fiind un Dual-Core cu o frecvență de 1.2 GHz.Tableta are un display de 7 inch, potrivit pentru navigarea pe internet si vizionarea videoclipurilor.

www.ithot.ro

 

Tableta are memorie 1GB DDR2 și 8 GB memorie internă. Se poate conecta Wi-Fi dar și 3G și folosește sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

2. Allview Ax5 – 330 Lei

Producătorul românesc de tablete și telefoane mobile are o ofertă foarte accesibilă pentru tableta Allview Ax5 Nano Quad cu procesor Cortex Quad-Core 1.30GHz și display de 7 inch.

www.ithot.ro

 

Tableta e dotată cu doar 4GB de memorie internă însă puteți stoca documente în cloud prin intermediul conexiunii Wi-Fi dar și 3G. Tableta folosește sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

3. Lenovo IdeaTab A3300 – 400 Lei

Cu această tabletă de la Lenovo beneficiați de o experiență audio îmbunătățită pentru tot conținutul multimedia.Are sub capota un procesor Quad Core care permite un multitasking îmbunătățit eliminand astfel sacadarea în timp ce vă jucați sau vizionați filme HD.

www.ithot.ro

Are o memorie de 8GB dar este dotată și cu un slot de card micro-SD pentru extinderea spațiului de stocare. Ecranul HD de 7 inch oferă o experiență clară de vizualizare în interior sau exterior.

4. Samsung Galaxy Tab 4 – 1000 Lei

Este una dintre cele mai potente tablete de pe piață și acum este la ofertă. Cei de la Samsung au echipat aceasta tabletă cu un procesor Quad-Core™ tacatat la 1.4 GHz frecvență, un spațiu de stocare de 8GB memorie internă și 1.5 GB RAM, fapt ce vă asigură o navigare stabilă și fluenta.

www.ithot.ro

Tableta are conectivitate Wi-Fi dar și 3G pentru internet și în plus este dotată cu Bluetooth 4.0. Sistemul de operare este cel mai noi de la Android 4.4 KitKat.

Promoții Huse tablete de  7 inch

Cele mai multe tablete sunt de 7 inch, așa că vă recomand o husă din piele ecologică, prietenoasă cu mediul înconjurător.

1. Husa tableta 7″, piele ecologica – 45 Lei

Este o husă de tip teacă Medium pentru tabletă, închidere velcro din piele ecologică neagră.

2. Husa de protectie universala rotativa A+ Case – 60 Lei

O husa ideala pentru tabletele de 7 sau 8 inch, cu un design simplu și modern conferă acces facil la funcțiile tabletei, butoane sau conectori fără să fie nevoie de înlăturarea ei. Se poate transforma într-un suport pentru tabletă cu unghiuri de înclinare reglabile pentru a asigura o utilizare cât mai comodă.

Este rezistentă și ușoară, prinderea tabletei este sigură, cu ajutorul clemelor regrabile, iar mecanismul de închidere se face printr-o capsă magnetică.

3. Husa Stk tableta universala/ potrivita pt tabletele de 7″ si 8″

Această husă este la promoție și este de tip suport universală pentru tabletele de 7 sau 8 inch, asigurând multiple unghiuri de vizionare. Colțurile sunt extensibile pentru fixarea cât mai eficientă a tabletei și în plus are disponibil un port pix.

5. Husa de protectie A+ Slim Case pentru Samsung Galaxy Tab 4

Este o husa care asigură protecția împotriva șocurilor sau zgârieturilor. Este foarte ușoară și comodă astfel încât păstrează designul slim al tabletei.

Interiorul este acoperit pe ambele părți cu fibre pentru protecția ecranului în cazul unui șoc puternic.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!