Blog ITHOT.RO

Tablete pentru fete la reducere de Black Friday

Altex face Black Friday-ul acesta tehnologiile accesibile pentru toți. Indiferent că-ți dorești un smartphone, o tabletă sau un smartwatch, stai cu ochii pe altex.ro și urmărește reducerile. Anul acesta, Altex a pus sub semnul personal Black Friday și l-a transformat în Blec Fraidei cu reduceri “de stă mâța-n coada” și “de n-a văzut Parisul”. Ai o lună întreagă de reduceri ca să te hotărăști și să pregătești cadourile pentru luna ce urmează, iată de ce tabletele reprezinta un accesoriu foarte versatil care nu ar trebui să lipsească din  geanta unei fetelor.

Tableta este o soluție de mijloc între smartphones și laptopuri. Este un gadget care se transportă ușor, se conectează cu telefonul sau smartwatchul tău și poate suporta aplicații diverse. În prezent pe piață există câțiva producători preocupați să lanseze tablete cu design atractiv și performanțe cât mai mari, atât pentru sistemul de operare iOS cât și pentru Android. Dacă ești fată și vrei să-ți cumperi o tabletă ieftină sau pur și simplu cauți un cadou pentru iubita ta, o tabletă cu un design elegant și un ecran suficient de mare va fi pe placul tău.

Tabletele cu sistem de operare iOS se remarcă printr-un design delicat și numeroase aplicații disponibile în App Store. Tableta ipad este foarte rapidă ceea ce este foarte bine când îți instalezi aplicații, jocul favorit sau un program de editare poze. Tableta ipad este foarte intuitivă – ai la dispoziție tastatură, touch sau chiar un pencil – și poate fi luată peste tot, putând fi comparată cu un laptop portabil. Dimensiunea ecranului îți va permite atât realizarea activităților de bază (navighare pe internet, accesare aplicații etc), dar și urmărirea de filme, realizarea de fotografii, editare imagini etc.

Se știe că pentru fete foarte importantă este camera unui telefon sau a unei tablete. Apple Ipad vine cu 2 camere încorporate, față – spate și-ți vor permite să faci fotografii minunate și filmulețe car vor fi apreciate pe social media, sa scanezi documente, să efectuezi apeluri prin Face Time sau chiar să creezi un plan.

Altex îți recomandă Tableta iPad 6 (2018) Apple cu un ecran suficient de mare (9.7 inchi), wi-fi și 32 GB, în varianta gold. Este o tabletă elegantă, destinată persoanelor multitasking, care-ți va fi alături atât în taskurile zilnice la muncă cât și în momentele de relaxare. Se adaptează oricărui stil de viață și este un accesoriu perfect pe parcursul zilei. Dacă îți dorești un ecran mai mare, Apple îți pune la dispoziție modelul Apple iPad Pro cu ecran de 10.5″, cu Wi-Fi și 256GB spațiu de stocare.

Samsung este un alt producător care și-a extins expertiza în zona tabletelor. Samsung vine cu propuneri diverse în ceea ce privește tabletele, astfel că indiferent de bugetul și stilul tău vei găsi un model care ți se va potrivi. Sistemul de operare este cel tradițional, Android, capacitatea de stocare poate ajunge până la 64 GB, ecranul are dimensiuni cuprinse între 9.6 – 10.5 inchi, iar procesorul este Octa Core/Quad Core.

O tabletă ieftină și cu un design elegant și ergonomic este Tableta Samsung Galaxy Tab E T560. Are 2 camere, una pe față, cealaltă în spate, de 5 MP care pot fi acționate printr-un singur click. Dacă ești pasionată de citit, jocuri sau seriale, ai posibilitatea de a adăuga un card extra de memorie ca să o poți lua oriunde. Nu în ultimul rând este foarte prietenoasă cu cei mici și pune la dispoziție funcția Kids Mode care oferă o serie de aplicații distractive și educative pentru copii tăi. Mai mult se pot monitoriza activitățile copiilor, se pot bloca aplicațiile nepotrivite și se pot seta limite de timp pentru utilizarea tabletei. Bineînțeles pentru protecția tabletelor ar fi bine sa alegi și o husă pentru tabletă dintre mai multe modele.

Ultima tabletă Samsung lansată este tableta Samsung Galaxy Tab S4 care este asemănătoare unui desktop. Dacă ești o femeie ocupată, atunci este perfectă pentru tine. Noutatea acesteia este Samsung DeX care poate fi conectat cu un monitor extern și faptul că i se pot adăuga o tastatură sau un mouse compatibile Android și pot fi stocate fișiere și videoclipuri mai multe, datorită spațiului de stocare extins. Alți producători care fac progrese în zona tabletelor sunt Huawei și Lenovo. Acestea sunt tablete cu prețuri accesibile, cu funcții și design care vor fi pe placul unei fete.

Blec Fraideiul acesta își aduce reduceri la tablete de ultimă generației foarte utile în activitățile zilnice. Fie că vrei să le folosești pentru taskurile de la muncă sau ca să te destinzi, pe altex.ro ai o gamă variată de reduceri din care să alegi, la prețuri de neratat. Fii pe fază și prinde oferte de tablete ieftine și de calitate!

Sursă foto: shutterstock.com

Lasă un comentariu