Tableta nJoy Mist 10 – Review complet!

Va prezentam astazi o noua tableta din potofoliul timisorenilor de la nJoy iar produsul se intituleaza nJoy Mist 10.

In randurile de mai jos vom detalia fiecare capitol  al acestei tablete decente, de care nu am fost impresionati.

Design

Mist 10 are un desing slim, fiind construita din materiale de calitate, o combinatie de plastic si aluminiu care îi confera un aspect si feeling placut.

Din pacate carcasa nu este bine rigidizata si scoate sunete ciudate indiferent de modul in care utilizezi tableta.

nJoy-Mist-10-3

In partea superioara  se afla slotul pt card microSD(suporta pana la 32Gb),slot-ul pt sim 3G, mufa microUSB,butonul de reset,  și jackul audio.

Singurele butoane fizice sunt cele de volum Up/Down si butonul de Power, care se afla pozitionate in partea dreapta a tabletei.

In partea inferioara a display-ului sunt pozitionate cele 3 butoane tactile care indeplinesc functiile de back, home si options.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizualizati gaelria foto de mai jos!

Hardware

Mist 10 are sub capota procesorul Quad Core, MediaTek Cortex-A7 tactat la 1.3 Ghz, 1 Gb memorie RAM, GPU ARM Mali 400 MP, slot SIM 3G, 8Gb memorie interna care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD cu maxim 32GB.

Din memoria interna raman doar 4 Gb disponibili ceea ce inseamna ca trebuie sa va achizitionati si un card microSD pt a putea instala jocuri si aplicatii.

Ruleaza in conditii decente versiunea de android KitKat 4.4.2 desi am avut parte si de mult lag pe toata perioada utilizarii.

In benckmark-ul Antutu, Mist 10 a reusit sa obtina un scor destul de slab in cuantum de doar 15.997 puncte.

Display si camera

Mist 10 este echipata cu un display de 9,7″ a carui rezolutie nativa este dezamagitore, avand doar 1024 x 768 pixeli.

Display-ul reda culorile decent si are suficient contrast si luminozitate, dar este mult sub asteptarile mele de la o tableta din acest segment de pret.

Camera principala are doar 5 MP si nu are rost sa discutam despre calitatea acesteia iar camera secundara dispune de doar 2MP.

Difuzor

Sunetul provine din micutul difuzor amplasat pe spatele acestei tablete, are un volum destul de ridicat dar distorsioneaza din plin la volum maxim.

Autonomie

Mist 10 este echipata cu un acumulator de 7000 mAh, care livreaza o autonomie destul de buna in conditii de utilizare intensa si cu 3G activ pe toata perioada.Am reusit sa obtin o zi de autonomie in conditiile mentionate anterior, asadar tableta se descurca decent la acest capitol.

Concluzie:

nJoy Mist 10 este o tableta cu specificatii hardware modestesi un pret de comercializare destul de piperat.

Pros:

– design slim si elegant

– autonomie decenta

– 3G si functie de apel vocal

– GPS

Cons:

– rezolutie display dezamagitoare

– camera foto mediocra

– carcasa nu este bine rigidizata

– bloatware

– pret mult prea piperat pt ceea ce ofera

Lasă un comentariu