Home Noutăți Microsoft Surface Laptop Go lansat

Microsoft Surface Laptop Go lansat

by BYTZA

Ideea de a lucra și de a învăța de acasă, despre care la un moment dat am crezut că va fi doar ceva temporar, a început să devină o normalitate. Chiar dacă o parte dintre noi s-au întors la locul de muncă sau la școală, mulți alții și-au reorganizat casa pentru a răspunde nevoilor de a lucra și studia de la distanță. Indiferent dacă „facem naveta” prin casă sau străbatem întregul oraș, computerul continuă să joace un rol esențial pentru a ne menține conectați la munca noastră, la școală și la lumea din jur.

Pe măsură ce continuăm extinderea familiei dispozitivelor Surface, cu noul Surface Laptop Go și actualizările pentru Surface Pro X, obiectivul nostru este de gândi un model Surface pentru fiecare persoană, în funcție de nevoi și preferințe, oferind o gamă variată de modele, culori și prețuri. Pentru a putea oferi fiecărei persoane din casa sau organizația ta un dispozitiv care nu va fi doar un laptop pe care să-l folosești, ci o să-ți dorești să o faci. Un birou virtual în care vrei să fii, o sală de clasă virtuală care te implică să înveți, un loc în care poți juca jocul tău preferat sau poți viziona un film – cu un ecran luminos și culori puternice, o tastatură fluidă și confortabilă, camere și microfoane de înaltă calitate, completate de versatilitatea touch-screen-ului.

Cu noul Surface Laptop Go aducem caracteristicile care disting seria Surface într-un laptop cu un design mai mic și mai accesibil. Pentru oamenii care trebuie să rămână conectați și își doresc versatilitatea unui ecran superb cu acoperire mare și proporții generoase de 2:1, aducem în plus noul Surface Pro X, cu experiențe noi pentru aplicații, performanță îmbunătățită și un nou finisaj „Platinum”. Iar pentru oricine dorește să-și echipeze biroul de acasă sau să-și configureze acasă propria sala de clasă, oferim câteva noi accesorii Surface și Microsoft.

Faceți cunoștință cu Surface Laptop Go

Începând de la 549 USD, Surface Laptop Go oferă echilibrul perfect între stil, performanță și durata de viață a bateriei, în cel mai ușor și accesibil laptop Surface de până acum. Dispune de un superb ecran tactil PixelSense de 12,4”, cu un trackpad de mare precizie și o tastatură spațioasă, cu o cursă de 1,3 mm a tastelor pentru o utilizare precisă și confortabilă. Designul elegant și simplificat, vine în trei finisaje metalice durabile și ușoare: Ice Blue, Sandstone și Platinum. Pentru o conectare rapidă și sigură, anumite modele de Surface Laptop Go au un buton de alimentare ce include un cititor de amprentă cu conectare One Touch prin Windows Hello. Conectarea cu One Touch oferă, de asemenea, acces rapid și securizat la fișierele de pe OneDrive Personal Vault și multe altele. Surface Laptop Go este alimentat de procesorul Intel Core i5 de a 10-a generație cu până la 16 GB RAM și 256 GB stocare, iar fiecare configurație este optimizată pentru performanță și durata de viață a bateriei. Toate configurațiile Surface Laptop Go pot fi utilizate ușor și rapid chiar și de către începători, profitând din plin de experiențele conectate la Cloud, cum ar fi Microsoft 365 și stocarea online. Cu o autonomie a bateriei de până la 13 ore, plus modalitatea de încărcare rapidă, acest laptop va ține pasul cu tine toată ziua.

Indiferent dacă înveți sau lucrezi, ai posibilitatea să folosești camera, difuzoarele și microfoanele acum mai mult ca niciodată. Surface Laptop Go are o cameră HD 720p încorporată și microfoane Studio, astfel încât colegii de birou sau colegii de clasă să te poată vedea și auzi clar. Difuzoarele Omnisonic și Dolby® Audio te înconjoară cu un sunet uimitor – fie că e vorba de un apel video, vizionarea unui film, muzică și multe altele. Pentru a te ajuta să te conectezi, există atât porturi USB A cât și USB C, o mufă audio și conectorul Surface.

Pentru familiile, studenții și întreprinderile care caută un dispozitiv nou pentru a fi adăugat pentru casele sau organizațiile lor, Surface Laptop Go oferă un aspect și o experiență premium cu un raport preț-calitate uimitor.

Faceți cunoștință cu Surface Pro X

Am introdus Surface Pro X în octombrie anul trecut pentru a depăși limitele pentru ceea ce ar putea fi un dispozitiv 2:1 mereu conectat, ultra-ușor și incredibil de subțire. Este conceput pentru oamenii care sunt pregătiți pentru ceea ce urmează – oamenii care trebuie să fie conectați, productivi și creativi în orice moment. Am colaborat îndeaproape cu Qualcomm la crearea unui procesor dedicat, pentru a crea un PC puternic care beneficiază de ultimele generații de inovație ale arhitecturilor mobile. Astăzi Surface Pro X devine și mai bun, cu o nouă configurație care include procesorul de nouă generație și un nou finisaj Platinum, împreună cu noi experiențe pentru aplicații, care au ca rezultat o durată mai mare de viață a bateriei și performanțe sporite pe toate dispozitivele Surface Pro X.

Pentru clienții noștri care au nevoie de mai multă putere, ne reîmprospătăm SKU-urile de top adăugând noul procesor Microsoft SQ® 2 – cel mai rapid procesor din clasa sa – și un nou finisaj Platinum, prețul începând de la 1499.99 USD. De asemenea, au fost introduse trei culori noi pentru tastatura Signature: Platinum, Ice Blue și Poppy Red, toate cu același spațiu de stocare încorporat și metoda de încărcare fără fir pentru Surface Slim Pen.

Surface Pro X vă oferă cele mai bune experiențe din prezent, cum ar fi Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix, Spotify și multe altele, în timp ce acceptă și alte mii de aplicații Windows existente pe care le cunoașteți și le iubiți, cum ar fi Google Chrome, Firefox și Whatsapp. De asemenea, suntem încântați de progresul pe care îl vedem de la partenerii cheie de aplicații pentru Windows pe ARM, profitând de avantajele de putere și performanță ale procesoarelor Microsoft SQ®1 și SQ®2, pentru a aduce experiențe noi pentru toți clienții Surface Pro X. Am făcut aplicația Microsoft Edge mai rapidă și am lansat o nouă versiune pentru aplicația Microsoft Teams, ambele optimizate pentru Windows pe ARM. De asemenea, extindem până la sfârșitul anului și suportul pentru rularea aplicațiilor x64, cu reproducerea funcțiilor x64. Pentru dezvoltatori, codul Visual Studio a fost, de asemenea, actualizat pentru a rula în mod nativ. Pentru organizații, ne angajăm să vă ajutăm ca să vă asigurați că aplicațiile voastre funcționează pe Windows 10 și Microsoft 365 pe dispozitivele ARM64 având aplicația App Assure cu Fast Track.  Toate acestea se adaugă la performanțe generale mai rapide și la o durată mai mare de viață a bateriei. Surface Pro X are acum o autonomie a bateriei de până la 15 ore în ambele configurații.

Surface Pro X este cel mai subțire și cel mai conectat dispozitiv 2:1 pe care l-am creat până acum și suntem încântați să oferim aceste noi experiențe într-un moment în care conectivitatea nu a fost niciodată mai importantă. Accesul la o conexiune rapidă și fiabilă pentru a sprijini învățarea la distanță și lucrul pentru mai multe persoane dintr-o casă a devenit o provocare pentru mulți dintre noi. Cu o conectivitate ultra-rapidă mobilă Gigabit LTE, utilizatorii Surface Pro X au întotdeauna o conexiune directă la cerere – chiar dacă copiii lor sunt pe Xbox sau colegul lor de cameră este într-un apel video.

Accesorii noi pentru Surface și Microsoft

În cazul în care set-up-ul de acasă are nevoie de o schimbare după această vacanță, Microsoft are câteva accesorii noi pentru a vă echipa noile spații pentru lucru sau pentru școală.

  • Tastatura Compactă Microsoft Designer este o tastatură subțire, îngustă și elegantă, optimizată pentru productivitatea modernă, comutându-se perfect prin Bluetooth între 3 dispozitive, cu o autonomie a bateriei de 2 ani, având două opțiuni de culori și un preț de 69.99 USD.
  • Microsoft Number Pad este o tastatură numerică subțire, modernă și elegantă, cu Bluetooth wireless, care vă permite să profitați din plin de dispozitivele Surface sau PC-ul modern, la un preț de 24.99 USD.
  • Adaptorul de afișare Wireless Microsoft 4K oferă cel mai simplu mod de a proiecta fără fir de pe computerul Windows pe un ecran mai mare, suportând rezoluția 4K și având un preț de 69,99 USD.
  • Mouse-ul ergonomic Microsoft Bluetooth oferă un design ergonomic confortabil la performanțe wireless premium, cu un suport moale pentru degetul mare, un design ușor și durabil și două butoane personalizabile. Disponibil în mai multe culori și la prețul de 49.99 USD.
  • Microsoft Modern Mobile Mouse, acum disponibil în varianta Sandstone, este ușor și portabil, pentru a se completa perfect cu laptopul Surface Go.

Noile configurații Surface Laptop Go și noile configurații Surface Pro X sunt disponibile pentru precomandă de astăzi în anumite piețe din Microsoft Store de pe microsoft.com și alți distribuitori mari și vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu 13 octombrie. Continuăm să extindem gama noastră de dispozitive și accesorii Surface pentru a face mai ușoară găsirea variantei potrivite pentru tine. Pentru a răspunde mai bine cererii globale pe care o vedem pentru Surface, suntem încântați să împărtășim faptul că aducem dispozitivele Surface consumatorilor din unsprezece piețe europene noi: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovacia și Slovenia.

Autonomie a bateriei de până la 13 ore, în funcție de utilizarea tipică a dispozitivului Surface. Testele au fost efectuate de Microsoft în septembrie 2020 folosind software-ul de preproducție și preproducție al dispozitivului Surface Laptop Go Intel® Core™ i5, 128GB, 8 GB RAM Microsoft Surface Edition. Testarea a constat în descărcarea completă a bateriei cu un amestec de utilizare activă și standby modern. Porțiunea de utilizare activă constă din un test de navigare pe Web care accesează 8 site-uri web populare pe mai multe file deschise, un test de productivitate utilizând Microsoft Word, PowerPoint, Excel și Outlook și o parte din timp cu dispozitivul utilizat cu aplicații inactive. Toate setările au fost implicite, cu excepția luminozității ecranului. Ea a fost setată la 150nits cu opțiunea Auto-Brightness dezactivată. Wi-Fi-ul a fost conectat la o rețea. Durata de viață a bateriei variază semnificativ în funcție de setări, utilizare și alți factori.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments