Sony Xperia Z5 – imagini in premiera cu noul flagship japonez!

Cei de la Sony  si-au pregatit de lansare noile flagship-uri care se intituleaza  Xperia Z5 si Xperia Z5 Compact iar acestea vor fi lansate in data de 2 septembrie la IFA Berlin 2015.

sony-xperia-z5-dummy-01

Pe surse am aflat ca Sony Xperia Z5 va avea sub capota noul procesor Snapdragon 820 de tip quad-core, 4 GB memorie RAM iar camera principala dispune de 23 Megapixeli si este  dotata cu senzor Sony Exmor RS IMX 230 de tip CMOS.

Si la partea de autonomie Xperia Z5 va sta excelent pentru ca ascunde sub capota un acumulator generos de 4500 mAh. care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Xperia Z5 va fi echipat cu un display de 5″ care va rula la rezolutia 1080p sau 2160p, cea mai recenta versiune de android Lollipop customizata cu interfata proprietara.

Dupa cum puteti vedea in imagini nu vor fi schimbari majore la capitolul design dar speram ca hardware-ul sa fie foarte bine optimizat, pentru a nu mai intampina aceleasi probleme ca Xperia Z3+, al carui review complet il puteti vizualiza aici.

sony-xperia-z5-1

Tot in cadrul IFA Berlin 2015 cei de la Sony vor lansa si Xperia Z5 Compact care ascunde sub capota procesorul octa-core Snapdragon 810,GPU 430, 3 GB memorie RAM şi va fi disponibil in 2 variante de stocare interna, 16GB respectiv 32 GB.

Xperia-Z5-Compact-3

Xperia Z5 Compact va fi echipat cu un display de 4.7″ care va rula la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, cea mai recenta versiune de android Lollipop.

Camera principala dispune de 20.7 MP si este echipata cu noul senzor Sony ExmorRS iar camera secundara dispune de 8 MP, fiind ideala pentru a imortaliza selfie-uri de calitate.

Trebuie sa mentionam si faptul ca ambele terminale poseda certificarea IP68, ceea ce inseamna ca vor rezista cu brio la socuri, apa si praf.

Odata cu lansarea noilor flagship-uri cei de la Sony spera sa revina in forta pe piata de profil si astfel sa-si rezolve probleme de ordin financiar pe care le-au intampinat in ultima perioada.

Lasă un comentariu