Sony Xperia Z5 Compact – ascunde sub capota un hardware potent!

Sony Xperia Z5 Compact este un smartphone de dimensiuni reduse care se evidentiaza atat prin designul minimalist cat si prin specificatiile hardware, extrem de potente.

sony-xperia-z5-family-1

Xperia Z5 Compact ascunde sub capota procesorul octa-core Snapdragon 810, GPU Adreno 430, 2 GB de RAM si 32 GB memorie interna, care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 200 GB.

Noul flagship al celor de la Sony este echipat cu un display IPS LCD de 4.6″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli, cea mai recenta versiune de android Lollipop 5.1.

Camera foto principală dispune de 23 MP  si este capabila sa realizeze shooting-uri si filmari la rezolutia 4K iar camera secundara dispune de 5 MP si este capabila sa filmeze la rezolutia 1080p.

Sony Xperia Z5 Compact  are 8.9 mm grosime, cantareste 138 de grame iar sub capota ascunde un acumulator de 2.700 mAh care promite sa livreze o autonomie decenta.

sony-xperia-z5-family-2

Xperia Z5 Compact este un smartphone compatibil 4G LTE si dispune de functii precum: Wi-Fi, DLNA, NFC, SISO, bluetooth 4.1, GPS si A-GPS.

Noul Xperia Z5 Compact va fi disponibil spre comercializare din prima parte a lunii octombrie iar momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata