Blog ITHOT.RO

Sony Xperia Z3+ si Xperia Z4 au probleme cu supraincalzirea !

Majoritatea utilizatorilor care detin Sony Xperia Z3+ sau Xperia Z4 au reclamat atat companiei cat si pe diverse forumuri de specialitate, faptul ca smartphone-urile ruleaza la temperaturi extreme, care ajung lejer la 75-80 de grade.

Oficialii companiei Sony au confirmat existenta acestor probleme si au promis ca vor lansa cat de curand un update prin intermediul caruia vor incerca sa remedieze aceasta problema majora.

sony-xperia-z4-ithot.ro

Atat Sony Xperia Z3+ cat si Xperia Z4 au sub capota procesorul Snapdragon 810, care este “vestit” pt faptul ca ruleaza extrem de hot, iar marii producatori de smartphone-uri au renuntat la parteneriatul cu Qualcomm din acest motiv.

Din pacate oficialii Sony nu au oferit si o data exacta de lansare a acestui update de soft si sau multumit sa afirme ca “il vor oferi in aceasta vara”.

xperia-z4-lansare-www.ithot.ro

Intre timp fericitii posesori acestor terminale “hot” sunt sfatuiti sa le opreasca atunci cand acestea ajung la temperaturi extreme, pt a evita producerea unei defectiuni majore.

Sa speram ca oficialii Sony isi vor respecta promisiunea si vor oferi in cel mai scurt timp posibil update-ul mult asteptat.

Lasă un comentariu