Blog ITHOT.RO

Sony Xperia XA2 Ultra, Xperia XA2 și Xperia L2 pot fi admirate în primele imagini iar acestea arată foarte bine

Cei de la Sony pregatesc intens lansarea unor noi smartphone-uri mid range iar cele trei terminale poarta numele de Xperia XA2 Ultra, Xperia XA2 si Xperia L2.

Toate cele trei terminale adopta “noua” linie de design care arata destul de bine iar diferentele majore intervin la nivel de specificatii hardware.

Sony Xperia XA2 Ultra, Xperia XA2 și Xperia L2 vor dispune de acelasi procesor octa-core, in speta Qualcomm Snapdragon 630 iar cantitatea de memorie RAM o sa varieze in functie de model.

  • smartphone-ul Xperia XA 2 Ultra va dispune de 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern;
  • modelul Xperia XA2 va fi echipat cu 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern;
  • Xperia L2 va dispune de 2 GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern.

Camerele foto principale vor dispune de cate 21 de MP, vor fi dotate cu stabilizare optica, PDAF si flash LED dual-tone iar camerele foto secundare vor dispune de 15 MP(in cazul moedelului Xperia XA 2 Ultra) si de 7 MP(in cazul celorlalte doua modele).

Toate cele trei terminale vor fi echipat cu baterii de minim 3.000 mAh si vor rula cea mai recenta versiune de android, in speta android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XA2 Ultra, Xperia XA2 vor fi echipate cu display-uri IPS(de 5.2 inch si 6 inch) care vor rula la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli iar Xperia L2 va avea un display de 5.2 inch, care va rula la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Momentan nu exista detalii cu privire la data de lansare sau preturile de comercializare ale acestor terminal dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu