Blog ITHOT.RO

Sony Xperia XA1 va fi disponibil spre comercializare în Europa din data de 10 aprilie, la “doar” 280 de dolari

Cei de la Sony au anuntat data de la care va fi disponibil spre comercializare noul smartphone mid-range din portofoliul acestora, in speta Xperia XA1.

Va reamintim faptul ca Sony Xperia XA1 dispune de procesorul octa-core MediaTek Helio P20 tactat la 2.3 GHz, GPU ARM Mali T880, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Sony Xperia XA1 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si dispune de tehnologia Image Enhance.

Camera foto principala dispune de 23 MP, este dotata cu senzor Exmor RS, HA(Hybrid Autofocus) si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Sony Xperia XA1 va fi disponibil atat in varianta single-sim, cat si dual-sim iar ambele sunt compatibile 4G/LTE si dispun de: WiFi 820.11 a/b/g/n , Bluetooth 4.1, GPS si NFC.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Sony are 8 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Sony Xperia XA1 va fi disponibil spre comercializare in Europa din data de 10 aprilie 2017, in mai multe variante de culoare(auriu, negru, alb si roz) iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 280 de dolari.

Cel mai probabil “dolarii” se vor transforma rapid in “euro” iar astfel smartphone-ul Sony Xperia XA1 nu va mai prezenta interes pe piata de profil, dat fiind faptul ca in acest buget exista terminale mult mai potente.

Va reamintim si faptul ca Sony a lansat mai multe terminale in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2017 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: blog.clove.co.uk

Lasă un comentariu