Sony a lansat in Romania noua gama TV Bravia, care ruleaza Sony Android TV !

Cei de la Sony au lansat si in Romania noile televizoare 4K si Full HD din gama Bravia 2015, care include 29 de modele, iar 21 dintre acestea ruleaza cat se poate de fluent, noul sistem de operare Sony Android TV.

In noua serie sunt disponibile 13 modele cu rezolutie 4K Ultra HD care ruleaza Sony Android TV si au diagonalele cuprinse intre 43″ si 85″.

sony_bravia_kd-65x9000c

Pe langa acestea sunt disponibile si 16 modele cu rezolutie Full HD cu diagonale cuprinse intre 32″ si 65″.

“Acum aducem si cea mai flexibila interfata smart in acest moment, Sony Android TV, prin care utilizatorii pot accesa un univers de continut in continua expansiune. Ne asteptam ca noile televizoare sa atraga chiar si utilizatorii de iPhone, care vor descoperi cat de usor este sa interactioneze cu platforma Sony Android TV”, a declarat Lucian Radulescu, Branch Manager Sony Romania si Republica Moldova.

Noua serie de televizoare sunt echipate si cu o interfata mult mai prietenoasa decat modelele anterioare.
sony_bravia_kd-75x9400c

Cea mai noua serie TV a celor de la Sony ascunde sub capota procesorul de imagine X1, ce analizeaza calitatea semnalului indiferent de sursa si imbunatateste continutul HD sau SD pana la rezolutie 4K.

Trebuie sa mentionam si ca doua dintre modelele noi de televizoare disponibile pe piata din Romania, in speta X94C si X93C, sunt dotate cu tehnologia High-Resolution Audio.

Pentru cei care nu stiu deja trebuie sa precizam si faptul ca Tehnologia High Resolution Audio ofera o experiență audio de exceptie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata