Blog ITHOT.RO

Smartwatch-uri elegante si compatibile 3G, pot fi achizitionate la un pret excelent!

Daca sunteti in cautarea unui smartwatch acum este momentul ideal sa faceti achizitia deoarece gearbest.com a dat startul unei noi campanii de reduceri consistente.

Smartwatch-3G-1

Din aceasta campanie fac parte zeci de modele de smartwatch-uri iar preturile pornesc de la pretul de 17 dolari.

Indiferent de modelul ales trebuie sa mentionam si faptul ca smartwatch-urile sunt compatibile 3G si astfel se pot efectua si receptiona apeluri prin intermediul acestora.

Toate modelele sunt compatibile atat cu platformele Android cat si cu iOS iar acesta dispune si de cateva functii interesante precum:

  • find Phone Anti Lost prin intermediul careia iti poti localiza rapid smartphone-ul ratacit
  • health tracker – monitorizeaza activitatea fizica a utilizatorului
  • remote control – functie prin intermediul careia se poate controla smartphone-ul la care este conectat prin Bluetooth 4.0
  • sicronizeaza agenda smartphone-ului la care se conecteaza
  • monitorizeaza calitatea somnului
  • sunt disponibile aplicatii destinate acestui smartwatch atat pe platforma android cat si pe iOS

Noi va recomandam un smartwatch pe care l-am testat recent si care s-a descurcat onorabila iar acesta se intituleaza GV08S iar pentru a vizualiza review-ul complet accesati acest link.

GV08S-23

Aceste smartwatch-uri vin cu destul de multe aplicatii preinstalate gen: browser, aplicatie pentru vreme, alarma, calendar, calculator, radio FM etc.

Smartwatch-3G-1

Trebuie sa mentionam si faptul ca toate produsele aflate in aceasta campanie beneficiaza de transport gratuit iar cumparatorii vor fi nevoiti sa achite doar taxele vamale.

Lasă un comentariu