Smartphone-urile UMi sunt disponibile acum pe canal oficial și în România prin intermediul celor de la iHunt

Partenerii nostri de la iHunt.ro au devenit distribuitori oficiali in Romania ale terminalelor produse de catre compania chineza UMi.

UMi-Ihunt-Romania

Asadar cei de la iHunt.ro comercializeaza in exclusivitate smartphone-urile UMi pe teritoriul Romaniei.

super-gold

Toate terminalele din portofoliul celor de la UMi sunt disponibile spre comercializare atat pe ihunt.ro, cat si pe site-ul dedicat acestora, in speta umidigi.ro.

Trebuie sa mentionam si faptul ca producatorul pune mare accent pe calitatea terminalelor produse si tin cont de feedback-ul receptionat de la cumparatori.

Asadar daca aveti sugestii cu privire la terminalele acestora nu ezitati sa le transmiteti cat mai concis feedback-ul vostru.

Cele mai cunoscute smartphone-uri din portofoliul celor de la UMi sunt urmatoarele:

  • UMi Super este flagship-ul acestora si poate fi achizitionat la pretul de 1.150 lei iar oferta completa este disponibila aici;

UMi-Super- (7)

Am testat acest smartphone recent iar voi puteti vizualiza review-ul complet accesand acest link.

  • UMi Touch este unul dintre smartphone-urile care a facut furori in acest an si poate fi achizitionat la doar 750 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

UMi-Touch-(19)

Bineinteles ca am testat si acest terminal iar review-ul complet este disponibil aici.

  • UMi Rome este un alt smartphone elegant si echilibrat si poate fi achizitionat la pretul de 685 lei iar oferta completa este disponibila aici.

UMi-Rome-36

Am receptionat in teste si acest terminal iar review-ul complet il puteti vizualiza accesand acest link.

Trebuie sa mentionam si faptul ca este disponibila si varianta UMi Rome X care dispune de specificatii ceva mai modeste si poate fi achizitionata la doar 425 de lei.

UMi Rome X-14

  • UMi London este noul smartphone de buget din portofoliul companiei chineze si poate fi precomandat deja la pretul de 450 lei iar oferta completa este disponibila aici.

Vom receptiona in curand la test acest terminal si speram sa putem publica review-ul pana la finalul acestei luni, asadar tineti aproape.