Home Noutăți Smartphone slim dotat cu sonorizare excelenta

Smartphone slim dotat cu sonorizare excelenta

by BYTZA
DSC00015

Asa cum v-am obisnuit deja, vom posta periodic articole de tip teaser prin intermediul carora va provocam sa intuiti producatorul gadget-ului promovat.

Pe acelasi sistem „ce avem noi aici?” va invitam sa ghiciti producatorul smartphone-ului prezent in galeria foto de mai jos.

DSC00015
DSC00015
DSC00020
DSC00020

Va oferim si 3 indicii  importante despre acest acest device:

– este echipat cu un sistem de sonorizare excelent – DTS

– are sub capota un hardware potent

– design slim

Am testat intens acest smartphone in ultimele 3 saptamani si va putem spune ca va fi un best-buy, de indata ce se va lansa pe piata din Romania.

Asteptam raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii si pe facebook!

Lovind și mai tare în aspirațiile HTC pentru conservarea imaginii de brand premium, ecranul LCD livrat pe modelul Desire 20+ întinde diagonala de afișare până la 6.5 inch, ceea ce înseamnă că rezoluția 720×1600 pixeli nu va arăta bine oricare ar fi distanța de la care privim.

Folosind drept referință bugetul de 295 dolari, valabil în țara natală Taiwan, ne alegem cu un telefon mai degrabă banal, având ecranul încadrat cu o „bărbie” proeminentă la partea de jos și decupaj în dreptul camerei foto, folosit în vremuri când piața tatonează cu tranziția de la perforație circulară la ascunderea completă a camerei foto în spatele suprafeței active a ecranului. Fără pic de imaginație, noul telefon HTC pune senzorul de amprentă central pe capacul din spate, soluția tehnică fiind cea mai ieftină cu putință.

Ajungând la camera foto, descoperim un modul quad-camera cu senzor principal de 48MP, secondat cu un modul ultra-wide de 5MP. Meniul este completat cu un senzor macro de 2MP și senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Configurația lui HTC Desire 20+ este completată cu 6GB memorie RAM, 128GB stocare internă + slot microSD, respectiv o versiune de Android 10 fără prea multe modificări. Telefonul va fi disponibil în Taiwan, în variantele de culoare oranj și negru, începând cu data de 22 octombrie. Cel puțin deocamdată, nu este planificată lansarea acestui model în piețele internaționale.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments