Blog ITHOT.RO

Smartphone-urile Nokia vor primi curând update la android 10

Avem vesti excelente pentru posesorii smartphone-urilor Nokia iar acestia vor receptiona curand update la cea mai recenta versiune de android.

Nokia update android 10 ithot ro 1

Acest update se va face treptat prin intermediul OTA iar utilizatorii vor fi notificati de indata ce update-ul este disponibil pentru descarcare, in functie de terminalul pe care il detin.

Nokia update android 10 ithot ro 1

“Cu un palmares de actualizări rapide ale sistemului de operare, portofoliul de smartphone-uri Nokia a fost primul care a beneficiat de două actualizări majore de software, de la Android Nougat la Android Oreo și apoi Android Pie. HMD Global a fost producătorul care a oferit actualizarea Android Pie pentru întreg portofoliul de smartphone cel mai rapid.  Prin planul comunicat astăzi, ne propunem să acționăm și mai repede în cazul actualizării la Android 10. HMD Global este singurul producător dedicat 100% să ofere cel mai recent Android pentru întreg portofoliul. Mulțumim tuturor utilizatorilor din programele Beta, care ne ajută să păstrăm promisiunea unica Android și să ne asigurăm ca experiențele cu smartphone-urile Nokia se îmbunătățesc constant,” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Va reamintim si faptul ca am testat o mare parte dintre noile terminale Nokia iar recenziile complete sunt disponibile in sectiunea de “Review & Unboxing“.

Lasă un comentariu