ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Smart TV-urile Samsung au fost premiate la CES 2016!

Cei de la Samsung au obținut premiul pentru cea mai bună inovație la CES 2016, la categoria tehnologie accesibilă, cu un model nou de Smart TV ce urmează să fie lansat la CES, pe 5 ianuarie 2016. Premiile CES sunt acordate anual și recunosc meritele deosebite în materie de design și inovație, produsele câștigătoare fiind expuse publicului în cadrul galei de premiere.

Samsung-CES-2016-1
„Cu noile modele SUHD TV și Smart TV ne dorim să le oferim utlizatorilor cea mai bună calitate a imaginii și o interfață prietenoasă”, a declarat John Ryu, vicepreședinte Visual Display Business, Samsung Electronics.„Ne bucurăm că Smart TV-ul Samsung a fost recunoscut pentru inovație și vom continua să introducem noi modalități prin care utilizatorii noștri să se poată bucura de cea mai bună experiență de vizionare”.
Comenzile vocale confera utilizatorilor o experiență de utilizare mai facilă.
Funcţia de comandă vocală Samsung le oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa diferite opţiuni din meniu, setări, dar și de a naviga pe internet într-un mod mai simplu și intuitiv. Folosindu-și vocea, utilizatorii au posibilitatea de a înregistra programe și de a gestiona diferite aplicații, dar și de a accesa informații precum grila de programe a unui canal TV.

Samsung-CES-2016-2
Claritatea sunetului
Funcția de amplificare a vocii de pe Smart TV-ul Samsung poate îmbunătăți sunetele de înaltă frecvență, pentru o mai bună claritate a sunetului. În plus, o altă funcție, Clear Voice, ajustează frecvența vocilor personajelor din programele TV, pentru un dialog mai clar și mai ușor de înțeles.

Interfață grafică nouă
Noua interfață grafică a Smart TV-ului oferă o lizibilitate mai buna, cu un contrast de două ori mai puternic comparativ cu modelele anterioare.

Samsung-CES-2016-1
Funcţii inovative cu design accesibil
Devotamentul Samsung de a dezvolta noi tehnlogii, avansate și intuitive în același timp, contribuie la o experiență de vizualizare îmbunătățită. Comenzile vocale și funcțiile de amplificare ale sunetului au fost de asemenea dezvoltate pentru a fi simple și ușor de utilizat.

 

Lasă un comentariu