Smart bikini au fost lansati si fac senzatie !

Echipa de specialisti excentrici de la The Register, au lansat primul costum de baie inteligent care isi informeaza posesoarea atunci cand zaboveste prea mult la plaja si este nevoie sa-si reamprospateze crema de protectie solara.

Acesti bikini se intituleaza e-kini si sunt dotati cu  un senzor rezistent la apa care monitorizeaza temperatura posesoarei iar ulterior ofera direct pe smartphone diverse recomandari si informatii in functie de tipul de piele.

e-bikini

Asadar bikini inteligenti se conecteaza instant la  smartphone-ul gagicii cu pricina si ii va transmite notificari periodice astfel incat aceasta sa evite arsurile solare.

Bikini inteligenti au fost realizati la solicitarea fondatorului The Register dupa ce a vazut cate persoane de sex feminin sufera arsuri pe plaja, iar acesta a declarat ca “Ma intrebam de ce nu a reactionat, de ce nu a pus crema sau de ce nu s-a dus la umbra”.

Va invit sa vizualizati videoclipul de prezentare al acestor bikinii inteligenti si nu ezitati sa-i achiztionati pt iubita, nevasta, amanta, concubina etc :))

YouTube video

 

Lasă un comentariu