Blog ITHOT.RO

Sharp Z2 poate fi cumpărat la un preț super bun iar terminalul este echipat cu procesor deca-core și 4 GB RAM

Sharp Z2 este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care dispun de procesor deca-core iar acesta se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

Sharp Z2 dispune de procesorul deca-core Mediatek Helio X20 tactat la 2.4 GHz, GPU Mali-T880, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Sharp Z2 are un display IPS de 5.5 inch care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa unibody a acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

Sharp Z2 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi ac/b/g/n, bluetooth 4.1, port USB Type-C, GPS cu A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh care dispune de tehnologia MediaTek Pump Express iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Smartphone-ul Sharp Z2 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul  iHunt.ro la doar 749 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Alcatel Shine Lite poate fi achizitionat acum la doar 399 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu