Samsung Z4 este un smartphone dual-sim, echipat cu procesor quad-core, display WVGA și Tizen OS 3.0

Samsung a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza Z4 si dispune de un hardware extrem de modest.

Samsung Z4 este dotat cu un procesor quad-core tactat la 1.5 GHz, secondat de catre 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card micro SD.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash dual-LED iar camera foto secundara dispune tot de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Samsung Z4 este echipat cu un display WVGA care masoara 4.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 800 × 480 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele probabil ca sunt de buna calitate.

Samsung Z4 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung are 10.3 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.050 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de Tizen OS 3.0.

Samsung Z4 va fi disponibil spre comercializare in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia.

Oricum cert este ca smartphone-ul Samsung Z4 va fi disponibil doar pentru anumite piete iar acest lucru nu face decat sa ne bucure dat fiind faptul ca este un terminal mult prea modest.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu