Samsung SE370 – monitor dotat cu functia wireless charging !

Samsung a lansat in cursul zilei de ieri un monitor extrem de interesant, care se intituleaza SE370 si este dotat cu functia de wireless charging prin intermediul careia utilizatorii isi pot incarca gadget-urile in cel mai simplu mod.

Samsung-SE370-3
Asadar nou monitor Samsung SE370 are incorporata in baza piciorului o staţie de încărcare wireless care este compatibilă cu toate device-urile ce suportă standardul Qi.

Pt cei care nu stiu deja trebuie sa mentionam faptul ca is pot incarca smartphone-ul doar prin simpla pozitionare a acestuia pe piciorul acestui monitor, chiar in zona marcata, pe care o puteti vizualiza in imaginea de mai jos.

Samsung-SE370-1
In acest mod scapam de enervantele fire care se afla pe majoritatea birourilor si nu arata tocmai bine.
Samsung SE370 este disponibil in 2 variante, in speta 23.6″ sau 27″ şi ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli iar contrastul ratio este de 1000:1.

Ambele modele au timp excelent  de răspuns de doar 4 ms, iar versiunea echipata cu display de 27″ livreaza o luminozitate de 300 cd/m2.

Momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui monitor dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

samsung_monitor_wireless_charging

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata