Samsung Gear S2 a fost lansat si face senzatie!

Cei de la Samsung au lansat in cadrul IFA Belin 2015 un nou  smartwatch, care se intituleaza Gear S2 si se evidentiaza atat prin specificatiile excelente cat si prin designul extrem de elegant pe care il adopta.

Samsung-Gear-S2-4

Noul smartwatch al celor de la Samsung va fi disponibil in doua variante, in speta: Samsung Gear S2 şi Samsung Gear S2 Clasic.Ambele modele au aceleasi specificatii hardware iar singurele diferente sunt la nivel de variante/culori disponibile si aplicatii preinstalate.

Samsung Gear S2 ascunde sub capota un procesor dual-core tactat la 1.0 GHz, 512 MB deRAM şi 4 GB memorie internă, care nu poate fi extinsa.

Noul smartwatch Gear S2 este dotat cu : accelerometru, giroscop şi senzori pentru puls, lumină ambientală şi barometru iar acesta dispune de functii precum:conectivitate  802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 şi NFC.

Smartwatch-ul Gear S2 este echipat cu un display circular, Super AMOLED de 1.2″ care ruleaza la rezolutia de 360 x 360 pixeli , sistemul de operarea Tizen OS.

Samsung Gear S2 este dotat cu un acumulator de 250 mAh si 300 mAh pentru Gear S2 Clasic iar ambele variante dispun de sistemul de incarcare  wireless.

Samsung-Gear-S2-3

Samsung Gear S2 va fi disponibil în două variante de culoare, respectiv:

  • carcasa argintie si bretara alba
  • carcasa gri si bretara gri

Samsung Gear S2 Clasic va fi disponibil intr-o singura varianta de culoare, respectiv carcasa neagra si bretara din piele de culoare neagra, care ii confera un aspect business.

Samsung-Gear-S2-1

Noul smartwatch al celor de la Samsung va fi disponibil spre comercializare din a doua parte a lunii septembrie iar momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui produs, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata