Samsung Galaxy TabPro S – convertibil care ruleaza Windows 10 si este dotat cu 4 GB de RAM!

Samsung a lansat in cadrul CES 2016 un nou sistem de tip 2 in 1 iar acesta poarta numele de Galaxy TabPro S si abia acum acesta a devenit disponibil spre comercializare.

Galaxy-Tab-Pro-S-11

Va reamintim faptul ca Samsung Galaxy TabPro S ascunde sub capota noua generatie de procesoare dual-core Intel Core M3-6Y30 tactat la 2.2 GHz, GPU Intel HD Graphics 515, 4 GB de RAM DDR3 si sunt disponibile variante de 128 si 256 GB spatiu de stocare intern, care nu poate fi extins.

Noul convertibil al celor de la Samsung este echipat cu un display Super AMOLED de 12″ care ruleaza la rezolutia de 2160 x 1440 pixeli si livreaza o densitate de 216 ppi.

Samsung Galaxy TabPro S este compatibil 4G si dispune de: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.1, GPS, A-GPS, GLONASS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C.

Camera foto principala dispune de 5 MP si este dotata cu autofocus iar camera foto secundara dispune tot de 5 MP.

Samsung-Galaxy -Tab-Pro-S-1

Samsung Galaxy TabPro S are doar 6.3 mm grosime, cantareste 696 de grame iar sub capota ascunde un acumulator de 5.200 mAh care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Galaxy-Tab-Pro-S-9

Trebuie sa mentionam si faptul ca Galaxy TabPro S ruleaza cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, in speta Windows 10 Home sau Pro in functie de configuratia aleasa.

Samsung-Galaxy -Tab-Pro-S-6

Samsung Galaxy TabPro S se vrea a fi o alternativa serioasa pentru Apple iPad Pro si Microsoft Surface Pro 4 dar ramane de vazuta daca va inregistra acelasi succes pe piata.

Galaxy-Tab-Pro-S-11

Noul convertibil al celor de la Samsung este disponibil spre comercializare incepand de astazi iar acesta poate fi achizitionat la “doar” 899 de dolari.

Galaxy-Tab-Pro-S-10

Trebuie sa mentionam si faptul ca Samsung Galaxy TabPro S este disponibil in doua variante de culoare, in speta alb si negru.

 Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!