Home Noutăți Samsung Galaxy Tab A – tableta potenta si slim !

Samsung Galaxy Tab A – tableta potenta si slim !

by BYTZA
bronze galaxy taba 8

Cei de la Samsung au lansat astazi o noua tableta potenta si cu design modern care se intituleaza Galaxy Tab A.

Galaxy Tab A are sub capota un procesor Quad-core de 1,2 GHz, 1,5GB sau 2GB RAM (în functie de model), 16GB memorie de stocare și un slot Micro SD cu o capacitate de maxim 128GB.

Samsung-Galaxy-Tab-A-1

Tableta este echipata cu un display de 9.7″ de tip XGA TFT si ruleaza cea mai noua versiune de android Lollipop.

Samsung Galaxy Tab A este disponibila în trei variante: Samsung Galaxy Tab A (Wi-Fi și LTE) și Samsung Galaxy Tab A cu S-Pen (Wi-Fi).

Oficialii Samsung sustin ca :

„Galaxy Tab A este o tabletă elegantă, ușoară, cu performanțe excelente, așa cum utilizatorii își doresc de la un dispozitiv al gamei Samsung Galaxy,” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România. „Extrem de subțire, având doar 7,5 mm, Galaxy Tab A poate fi ținută confortabil în mână și este ușor de utilizat. Cu un nivel de contrast menit să optimizeze experiența de vizualizare a utilizatorilor și cu o cameră foto cu tehnologie avansată, noua Galaxy Tab A oferă un plus de stil și performanță la un preț avantajos.”

Samsung-Galaxy-Tab-A-3

Tableta ofera si cateva functii interesante precum:

Funcția Kids Mode avansată

Kids Mode este disponibil pentru descărcare prin Galaxy Essentials sau Galaxy Apps și le permite părinților să gestioneze conținutul accesibil pe tabletă, prin stabilirea unei perioade de timp în care copiii pot folosi tableta și a aplicațiilor la care aceștia au acces. Părinții pot monitoriza utilizarea cu ajutorul rapoartelor generate automat. În același timp, copiii se pot bucura de o interfață dezvoltată pentru ei și pot utiliza funcții create special pentru cei mici, printre care Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart și secțiuni specifice „Friends” și „Play”. Mai mult, Multi-Kids Profile permite configurarea de profiluri personalizate pentru de până la șase copii pe aceeași tabletă

SideSync 3.0 permite navigarea cu ușurință și partajarea fișierelor între Galaxy Tab A și computerul personal. Printre funcții se numără și notificări ale apelurilor primite, ale mesajelor scrise și ale documentelor împărtășite.

Funcția Quick Connect le permite utilizatorilor să vizualizeze conținut video de pe Galaxy Tab A pe ecranul smart TV-ului Samsung, să facă live streaming de pe Smart TV pe Galaxy Tab A și să își afișeze informații precum starea vremii, ora și data pe Smart TV.

Samsung-Galaxy-Tab-A-2

Unul dt atuurile principale ale acestei tablete va fi pretul, care o va face ideala pt orice utilizator al unor astfel de gadget-uri.

Specificatiile complete le puteti vizualiza dand click pe imaginea de mai jos!

samsung-a-lansat-galaxy-tab-a-este-extrem-de-subtire-si-vine-cu-lollipop_2

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments