ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi lansate în cadrul CES 2018 iar ambele dispun de camere foto duale

Conform celor mai recente informatii se pare ca Samsung isi va lansa noile flagship-uri in luna prima luna a anului viitor, mai exact in cadrul evenimentului CES 2018.

Asadar cei de la Samsung grabesc putin lansarea noilor flagship-uri dat fiind faptul ca in mod normal acestea trebuiau sa fie lansate in cadrul Mobile World Congress 2018.

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus sunt cunoscute acum in companie sub numele de Star si Star 2 iar ambele vor face furori printre fani atat cu specificatiile hardware de top, cat si cu designul “ravasitor” de elegant.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor dispune de noul procesor Exynos 9810, GPU ARM Mail-G71, vor fi disponibile variante dotate cu 4 GB de memorie RAM si respectiv 6 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 64/128 si respectiv 256 de GB.

Desigur ca spatiul de stocare intern va putea fi extins in toate cele trei variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Atat Galaxy S9, cat si Galaxy S9+ vor disponibile si in varianta echipata cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 845 iar terminalele cu pricina vor fi disponibile spre comercializare doar pe anumite piete.

Ambele terminale dispun de camere foto duale iar aceasta este una dintre cele mai bune vesti pentru fanii Samsung care au fost dezamagiti de faptul ca Galaxy S8 nu a beneficiat de un “setup” dual.

Mai mult decat atat se pare ca Samsung va tine cont si de criticile primite de la fani pe tema pozitionarii deficitare a senzorului de amprente pe Galaxy S8 iar noile flagship-uri vor avea senzorii de amprente amplasati pe partea frontala, in partea inferioara a display-ului.

Asadar vor fi rezolvate o mare parte din micile probleme pe care cumparatorii le-au reclamat la S8 si S8 Plus iar noile flagship-uri se “anunta” inca de pe acum ca vor fi terminalele etalon pentru anul 2018.

Cele mai recente zvonuri sustin faptul ca S9 va fi echipat cu un display curbat Super AMOLED Infinity(in format 18:9) care masoara 5.8 inch in diagonala iar S9 Plus va beneficia de o diagonala ceva mai generoasa, in speta 6.2 inch.

Cel mai probabil Samsung va opta pentru aceeasi rezolutie QHD+ in format 18:9 pentru ambele variante dar nu ar fi exclus sa faca si trecerea la rezolutia Quad HD.

Galaxy S9 si Galaxy S9+ vor fi disponibile atat in variante single-sim, cat si in variante dual-sim iar ambele vor fi disponibile 4G/VoLTE si vor dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4 si 5GHz), VHT80 MU-MIMO, Bluetooth v5.0 LE, GPS cu GLONASS, NFC si MST iar terminalul va fi echipat cu port USB Type-C, scanner pentru iris si senzor de amprente.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi echipate cel mai probabil cu un acumulatori de 3.500 mAh iar terminalele vor rula cea mai recenta versiune de android, in speta android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi lansate in cadrul evenimentului CES 2018 iar acesta se va desfasura in prima parte a lunii ianuarie 2018 dar ramane de vazut daca toate acest informatii se vor confirma pana la urma.

Lasă un comentariu