Blog ITHOT.RO

Samsung Galaxy S8 apare acum în primele imagini de presă iar acestea confirmă designul inițial

Noul flagship al celor de la Samsung si-a facut aparitia in primele imagini de presa iar acestea confirma designul pe care il stiam deja.

Asadar Galaxy S8 are senzorul de amprente pozitionat pe spatele carcasei, chiar langa camera foto principala iar jack-ul de 3.5 mm pentru casti nu a fost scos din “schema”.

Mai mult decat atat terminalul este echipat cu port USB Type-C iar logo-ul Samsung nu este prezent pe partea frontala a acestui terminal.

Intr-adevar este destul de ciudat acest aspect dar va reamintim faptul ca mai pot interveni schimbari minore pana cand va avea loc marea lansare.

Conform celor mai recente informatii se pare ca Galaxy S8  va fi disponibil atat in varianta echipata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 830, cat si in varianta dotata cu procesorul Exynos 8895, secondate de catre 6 GB de memorie RAM LPDDR4 iar spatiul de stocare intern va fi de 32/64 si 128 de GB.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy S8 este echipat cel mai probabil cu un display Super AMOLED care masoara 5.8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Se pare ca va fi disponibila si o varianta care dispune de un display AMOLED ceva mai generos, in speta masoara 6.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat in data de 29 martie 2017 si va fi disponibil spre comercializare din data de 21 aprilie 2017 iar preturile vor porni de la 799 de Euro pentru varianta de baza si vor ajunge la 899 Euro pentru varianta de top.

Va reamintim si faptul ca au aparut si primele accesorii pentru Galaxy S8 iar pentru a afla detaliile complete accesati acest link.

Via: gsmarena.com

Lasă un comentariu