Samsung Galaxy S8 apare într-o noua imagine iar acesta continuă să facă furori printre fani

Mult asteptatul smartphone Samsung Galaxy S8  isi face aparitia intr-o noua imagine “live” iar terminalul continua sa faca furori cu al sau design atractiv.

Dupa cum puteti vedea si aceasta imagine ne confirma faptul ca Samsung nu a renuntat la jack-ul de 3.5 mm pentru casti iar senzorul de amprente este pozitionat chiar langa camera foto principala.

Conform celor mai recente zvonuri Galaxy S8  va fi disponibil atat in varianta echipata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 830, cat si in varianta dotata cu procesorul Exynos 8895, secondate de catre 6 GB de memorie RAM LPDDR4 iar spatiul de stocare intern va fi de 32/64 si 128 de GB.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy S8 este echipat cel mai probabil cu un display Super AMOLED care masoara 5.8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Se pare ca va fi disponibila si o varianta care dispune de un display AMOLED ceva mai generos, in speta masoara 6.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat in data de 29 martie 2017 si va fi disponibil spre comercializare din data de 21 aprilie 2017 iar preturile vor porni de la 799 de Euro pentru varianta de baza si vor ajunge la 899 Euro pentru varianta de top.

Va reamintim si faptul ca Samsung a dezvaluit rezultatul investigațiilor făcute cu privire la problemele grave pe care le-au întâmpinat cu Galaxy Note 7 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: Evan Blass

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *