Samsung Galaxy S7 Active – smartphone dotat cu procesorul Snapdragon 820, display 2K si 4 GB de RAM

Samsung a lansat mult asteptatul smartphone rugged iar terminalul poarta numele de Galaxy S7 Active  si se evidentiaza prin intermediul specificatiilor hardware de top.

Samsung-Galaxy-S7-Active-10

Samsung Galaxy S7 Active este echipat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM LPDDR4 si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 200 de GB.

Samsung-Galaxy-S7-Active-13

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu stabilizare optica inteligenta si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Samsung Galaxy S7 Active este echipat cu un superb display Super AMOLED, care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat cauciucat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Samsung Galaxy S7 Active este un smartphone compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2 LE, GPS cu GLONASS si NFC.

Samsung-Galaxy-S7-active-4

Noul smartphone rugged din portofoliul celor de la Samsung este dotata cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul poseda certificarea IP68, asadar rezista cu brio la socuri, apa si praf.

Samsung-Galaxy-S7-Active-11

Samsung Galaxy S7 Active este dotat cu senzor de amprente si barometru iar terminalul ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0.1 Marshmallow.

Samsung-Galaxy-S7-Active-12

Noul smartphone rugged din portofoliul celor de la Samsung va fi disponibil spre comercializare in exclusivitate prin intermediul operatorului de telefonie mobila AT&T care activeaza in Statele Unite al Americii.

Samsung-Galaxy-S7-Active-11

Samsung Galaxy S7 Active va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare din data de 10 iunie 2016, iar pretul acestui terminal se va situa in jurul valorii de 795 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!