Samsung Galaxy S6 va fi “imbracat” in sticla

Fotografia de mai jos a fost postata pentru prima oară online de catre userul “reefur”, un membru activ al comunităţii XDA Developers. Userul a menţionat că acest dispozitiv este un prototip de Galaxy S6 ce ar urma să fie comercializat de operatorul american AT&T. Ca descriere, autorul imaginilor, a clasificat smartphone-ul ca fiind foarte subţire şi cu un aspect general mai atrăgător decât al Galaxy S-urilor din anii trecuţi. Pe lângă rama metalică, iese în evidenţă un strat de sticlă de o parte şi de alta a aparatului, similar cu ceea ce Apple a făcut când a lansat iPhone 4.

Cu această ocazie ies din păcate în evidenţă primele minusuri semnificative ale noului vârf de gamă sud coreean în comparaţie cu generaţiile anterioare ale telefonului. Aparent, Galaxy S6, pentru a-şi menţine grosimea infimă, va veni fără o baterie detaşabilă şi va renunţa la slotul pentru microSD-uri.

Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge reușesc sa se diferențieze față de predecesorii sai printr-un design premium. Atât pe față, cat si pe spate telefonul este protejat cu o sticla Corning Gorilla Glass 4. Absolut toate marginile telefonului sunt din metal. In comparatie cu iPhone 6, marginile par mult mai finisate.

Un dezavantaj al telefonul Galaxy S6 Edge ar fi acela ca marginile din stânga si din dreapta ale telefonului sunt destul de subțiri si exista posibilitatea sa scapi telefonul atunci cand il vei apuca. In ciuda faptului ca marginile sunt destul de subțiri, cei de la Samsung au reușit sa poziționeze butonul Power si de Volum pe acestea.

La baza telefonului se poate găsi intrarea pentru micro USB, difuzorul, un mini microfon si jack-ul de 3.5mm. In ceea ce privește jack-ul de 3.5mm, eu nu sunt un adept al poziționării acestuia la baza telefonului, ci in partea de sus. In partea de sus se poate regasi lacasul pentru nano-sim, un mini microfon si portul inflarosu. In ceea ce priveste sunetul emis de catre difuzor, nu am nimic de reprosat, se aude foarte tare si foarte clar.

Mai jos am postat 2 fotografii in care puteti vedea diferentele dintre Samsung Galaxy S6 Edge si Samsung Galaxy S5. Dupa cum puteti vedea plasticul a fost inlocuit cu sticla si cu metalul. De asemenea butonul de Home este un pic mai mare deoarece integreaza senzorul de amprenta. In comparatie cu Samsung Galaxy S5, acum nu mai trebuie sa glisezi dupa ecran pana pe butonul de home pentru a face deblocare telefonului, doar pui degetul pe butonul de home.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *