Samsung Galaxy S6 – primele informatii

Lansare Samsung Galaxy S6

Se apropie lansarea celor 2 telefoane de top ale lui Samsung, iar zvonurile se intetesc – un clip aparut vineri seara ar arata ambele telefoane si ofera cateva detalii noi si neasteptate.

O prima informatie are legatura cu Galaxy S6 Edge, cel care va fi aproape identic cu S6, avand insa o baterie putin mai mare, cu 50mAh, si ecranul prelungit pe o singura parte laterala, nu pe doua cum s-a stiut pana acum.

Conform informatiilor, ambele telefoane vor avea un display de 5.1 inch si o rezolutie de 1440 x 2560. Un procesor octa core si 3GB de RAM. In plus, ambele telefoane vor veni cu incarcare prin wireless!

Telefoanele ofera o senzatie premium si atat partea din fata, cat si cea din spate vor fi protejate cu Gorilla Glass 4, confirmandu-se astfel informatia ca telefoanele vor avea geam pe spate peste partea de metal, ceea ce inseamna ca bateria nu va putea fi scoasa. O alta veste proasta este ca telefoanele, se pare, nu vor veni cu slot pentru card microSD!

Spre deosebire de Galaxy S5, telefoanele nu vor fi rezistente la apa. Senzorul de amprenta a fost imbunatatit si va fi mai asemanator cu Touch ID prin modul de operare.

Duminica de la ora 18.30 va avea loc lansarea Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge – show-ul poate fi vazut live pe www.ithot.ro.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *