Blog ITHOT.RO

Samsung Galaxy S6 Edge – Hammer test!

Noulu amiral Samsung a fost supus pana acum la  foarte multe teste care i-au certificat rezistenta la zgarieturi si lovituri violente.

Acum un un nou impatimit al acestui brand il testeaza in 2 moduri extrem de dure:

1. Testul cutitului, la care Galaxy S6 rezista onorabil iar singura parte care s-a zgariat destul de usor a fost marginea din aluminiu, ceea ce era si normal de altfel.

Partea frontala si cea din spate, ambele acoperite cu Gorilla Glass 4, nu au avut nici un fel de problema.

2. In testul secund utilizatorul a testat rezistenta lui Galaxy S6 la impactul cu un ciocan de aprox. 2.5 Kg.

In prima faza ciocanul a fost lasat sa cada din inertie pe ecranul telefonului de la aproximativ 10 cm iar apoi s-a reluat testul in mod repetat de la o distanta de 20cm.

Display-ul a rezistat remarcabil tuturor loviturilor incasate si mai mult decat atat nici macar nu a avut tendinta de a se crapa.

Samsung Galaxy S6-www.ithot.ro

In ultima parte a testului utilizatorul i-a aplicat in mod agresiv o corectie noului amiral Samsung iar loviturile extrem de puternice au dus la craparea evidenta a touch-ului  dar surprinzator telefonul continua sa functioneze, display-ul fiind intact.

Samsung Galaxy S6-www.ithot.ro
Pana la final Galaxy S6 a a cedat sub asediul loviturilor extrem de puternice incasate pe display si care au dus la curbarea evidenta a telefonului.

Samsung Galaxy S6-www.ithot.ro
Asadar Samsung Galaxy S6 si-a demonstrat inca odata rezistenta la socuri si lovituri extreme, ceea ce nu ma face decat sa felicit echipa de ingineri si designeri care l-au proiectat.

Lasă un comentariu