ITHOT: Știri din IT & C

Samsung Galaxy Tab S5e este dotată cu procesor Octa-Core și 6GB RAM

Cei de la Samsung au lansat astazi o noua tableta interesanta iar aceasta poarta numele de Galaxy Tab S5e si dispune de un hardware puternic.

Samsung Galaxy Tab S5e ithot - Samsung Galaxy Tab S5e este dotată cu procesor Octa-Core și 6GB RAM

Samsung Galaxy Tab S5e dispune de un procesor Octa-Core tactat la 2GHz, sunt disponibile variante dotate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 6GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Samsung Galaxy Tab S5e ithot 2 - Samsung Galaxy Tab S5e este dotată cu procesor Octa-Core și 6GB RAM

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 512GB.

Camera foto principala dispune de 13MP si are flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP.

Tableta Samsung Galaxy Tab S5e este echipata cu un display Super AMOLED in format 16:10 iar acesta masoara 10.5inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560×1600 pixeli.

Samsung Galaxy Tab S5e ithot 3 - Samsung Galaxy Tab S5e este dotată cu procesor Octa-Core și 6GB RAM

Carcasa acestei tablete este realizata in totalitate din aluminiu iar sistemul de sunet este stereo si poarta celebrele semnaturi AKG & Dolby Atmos.

Samsung Galaxy Tab S5e dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz/5GHz) MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5, GPS si GLONASS iar tableta este dotata cu port USB Type-C 3.1.

https://youtu.be/M1YXDvb6P0M

Noua tableta din portofoliul celor de la Samsung are doar 5.5mm grosime, este echipata cu un acumulator de 7.040mAh care dispune de tehnologia fast charging iar aceasta ruleaza versiunea de android 9.0 Pie.

Tableta Samsung Galaxy Tab S5e va fi disponibila spre comercializare din primavara acestui an iar pretul de comercializare se va situa in jurul valorii de aproximativ 400 de dolari pentru versiunea de baza.

Samsung Galaxy A10 ithot 2 - Samsung Galaxy Tab S5e este dotată cu procesor Octa-Core și 6GB RAM

Va reamintim si faptul ca Samsung va lansa curand mai multe smartphone-uri extrem de atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

SAMSUNG GALAXY A30 ithot 12 - Samsung Galaxy Tab S5e este dotată cu procesor Octa-Core și 6GB RAM

(Via)

Lasă un comentariu