ITHOT: Știri din IT & C

Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Caviar este o companie care activeaza in Rusia si se ocupa cu personalizarea exclusivista a celor mai noi gadgeturi disponibile pe piata iar acum acestia au prezentat o versiune de lux a noului phablet Samsung, in speta Galaxy Note9.

Samsung Galaxy Note 9 Caviar eEdition 117 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Carcasa acestui phablet exclusivist este realizata in totalitate din aur masiv de 24 de karate iar cei de la Caviar au folosit nu mai putin de 1Kg de aur pentru a personaliza fiecare terminal care face parte din aceasta editie limitata.

Samsung Galaxy Note 9 Caviar eEdition 114 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil deja spre comercializare iar preturile pornesc de la aproximativ 50.000 de dolari pt varianta care dispune de 256GB spatiu de stocare intern si ajung la 51.000 de dolari pt varianta care dispune de 512GB spatiu de stocare intern.
Samsung Galaxy Note 9 Caviar eEdition 116 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Asadar avem de-a face cu un terminal dedicat in totalitate celor care isi doresc sa aiba in posesie cel mai scump smartphone high-end iar editia este limitata la doar 99 de unitati, asadar trebuie sa va grabiti daca doriti sa cumparati un astfel de model exclusivist.

Samsung Galaxy Note 9 Caviar eEdition 115 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Va reamintim faptul ca phablet-ul Samsung Galaxy Note9 este disponibil atat in varianta echipata cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845, cat si in varianta care dispune de procesorul Samsung Exynos 9 Series 9810, GPU Adreno 630/Mali G72MP18, sunt disponibil variante dotate cu 6GB de memorie RAM LPDDR4x/128 de GB spatiu de stocare intern si respectiv 8GB de memorie RAM LPDDR4x/512GB spatiu de stocare intern UFS 2.1.

Samsung Galaxy Note9 ithot ro 2336 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2TB.

Samsung Galaxy Note9 ithot ro 2337 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/2.4-f/1.5) + 12MP(f/2.4), este dotata cu PDAF, OIS si flash LED dual-tone  iar camera foto secundara dispune tot de 12MP(f/2.4) si este dotata cu lentile wide.

Samsung Galaxy Note9 ithot ro 23438 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Samsung Galaxy Note9 este echipat cu un display Super AMOLED in format 19:9 iar acesta masoara 6.4inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2960 x 1440 de pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 6.

Samsung Galaxy Note9 ithot ro 23439 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Carcasa acestui phablet este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul poseda certificarea IP68, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Samsung Galaxy Note9 este disponibil atat in varianta single-sim cat si in varianta dual-sim iar ambele vor fi compatibile 4G/VoLTE si vor dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, Bluetooth 5 (LE pana la 2Mbps), GPS cu GLONASS, USB 3.1, NFC si MST iar terminalul este dotat cu scanner pt iris si senzor de amprente.

Samsung Galaxy Note9 ithot ro 2335 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Noul phablet din portofoliul celor de la Samsung este echipat cu un acumulator de 4.000 de mAh care dispune de tehnologiile fast charging si wireless charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Samsung Galaxy Note9 ithot ro 2335 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Sistemul de sonorizare este stereo si poarta celebrele semnaturi ale celor de la Dolby Atmos si AKG, asadar va fi cu siguranta capabil sa redea un sound de calitate.

Samsung Galaxy Note9 este disponibil deja spre comercializare si in Romania iar preturile pornesc de la “doar” 4.700 de lei pt versiunea care dispune de 128 de GB si oferta completa este disponibila aici.

Samsung Galaxy Note9 ithot ro 2336 - Samsung Galaxy Note9 Caviar Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de „atractiv”

Via: caviar-phone.ru

Lasă un comentariu