ITHOT: Știri din IT & C

Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

Noul flagship al celor de la Samsung continua sa provoace daune majore utilizatorilor prin intermediul acumulatorilor care explodeaza din senin.

note 7 2 - Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

Culmea este ca toti acesti acumulatori(SDI) cu probleme sunt produsi chiar de catre gigantul Samsung iar aceasta ” mica hiba” de productie le-a produs un prejudiciu major la capitolul imagine.

maxresdefault - Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

Consideram ca este absolut inadmisibil ca o companie de talia Samsung sa comita astfel de “gafe” impardonabile.

Chiar daca Samsung a incercat sa mai dreaga putin “busuiocul” si sa le promita tuturor utilizatorilor faptul ca nu au de ce sa se panicheze deoarece terminalele cu probleme(peste 2.5 milioane) vor fi inlocuite in cel mai scurt timp.

Bineinteles ca tot acest proces de inlocuire a terminalelor cu probleme implica si niste costuri exorbitante din partea producatorului iar acestea se ridica la peste 1 miliard de dolari.

smartphonecarfire - Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

Acum scandalul ia amploare datorita unui incident care a avut loc recent in Florida iar posesorii unui Jeep Grand Cherockee au constat cu stupoare faptul ca autoturismul pe care il detin arde ca o torta in propria “ograda”.

Galaxy Note 7 jeep grand cheeroke - Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

Autoturismul se afla parcat chiar in fata casei proprietarilor iar in interiorul acestuia aveau la incarcat un Samsung Galaxy Note 7.

Trebuie sa mentionam si faptul ca autoturismul avea motorul pornit si banuim ca incendiul putea fi provocat de un simplu scurt circuit, care sa nu aiba nici o legatura cu flagship-ul celor de la Samsung.

smartphonecarfire - Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

Cert este ca autoturismul a ars aproape in totalitate pana la sosirea pompierilor iar la final proprietarii marturisesc ca nu au mai gasit decat o mica bucata carbonizata din celebrul Galaxy Note 7.

Un alt incident a avut loc in Carolina de Sud unde un utilizator si-a lasat smartphone-ul Galaxy Note 7 la incarcat in garaj iar ulterior a mers sa isi ia ficele de la scoala.

La intoarcere a avut surpriza sa-si vada garajul in flacari si masini de pompieri care incercau sa stinga incendiul produs.

galaxy note 7 blast garage - Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

In acest caz a fost confirmat de catre autoritati faptul ca incendiul a izbucnit din cauza celebrului Galaxy Note 7, desi in respectiva priza mai era conectat si un compresor de aer.

Dupa cum puteti vedea ambele povesti sunt “cusute cu ata alba” si nu fac altceva decat sa stirbeasca si mai mult imaginea producatorului acestui terminal extrem de controversat.

Cei mai “rautaciosi” fani Smasung au gasit si o solutie de utilizare a acestor terminale cu probleme pana cand acestea vor fi inlocuite.

incarcare galaxy note 7 - Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

Practic utilizatorii sunt sfatuiti sa aiba la indemana un instinctor atunci cand isi baga la incarcat smartphone-ul “inflamabil” si astfel pot evita in cel mai “elegant” mod producerea unui incendiu.

maxresdefault - Samsung Galaxy Note 7 continuă să le provoace daune majore utilizatorilor

In videoclipul de mai jos puteti urmari si modul in care explodeaza acumulatorul de care dispune Galaxy Note 7.

Via: phoneradar.com

Lasă un comentariu