ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Samsung Galaxy J8 a fost lansat iar terminalul are procesor Snapdragon 450, 4 GB RAM și cameră foto duală

Cei de la Samsung au lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smarphone-ul Galaxy J8 iar terminalul adopta un design atractiv si dispune de un hardware potent.

Samsung Galaxy J8 este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 450 tactat la 1.8 GHz, GPU Adreno 506, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 16MP(f/1.7) + 5MP(f/1.9), este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 16MP(f/1.9) si este dotata cu flash LED.

Samsung Galaxy J8 are un display Super AMOLED in format 18:5:9 iar acesta masoara 6 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1480 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta cu siguranta destul de bine si la capitolul finisaje.

Samsung Galaxy J8 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi a/b/g/n (2.4/5GHz), Bluetooth 4.2 LE, ANT+ si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung este echipat cu un acumulator de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy J8 va fi disponibil spre comercializare din luna iulie a acestui an iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 280 de dolari.

Va reamintim si faptul ca Samsung a lansat astazi si smartphone-urile Galaxy J6 & Galaxy J4 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu