Samsung Galaxy J7 Prime va primi update la cea mai recentă versiune de android, în speță android 8.0 Oreo

Avem vesti excelente pentru posesorii smartphone-ului Samsung Galaxy J7 Prime iar terminalele acestora vor receptiona in urmatoarele luni update la cea mai recenta versiune de android, in speta 8.0 Oreo.

Acest update se va oferi treptat prin OTA, asadar posesorii acestor terminale vor fi notificati de indata ce update-ul este disponibil si poate fi descarcat/instalat.

Este de apreciat faptul ca producatorul inca mai ofera update pentru un terminal modest lansat in 2016 si speram ca mai multi producatori din industria de profil sa le urmeze exemplul.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul Samsung Galaxy J7 Prime dispune de procesorul octa-core Exynos 7870 tactat la 1.6 GHz, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern care poate fi extins cu maxim 256 GB prin intermediul slotului de card microSD.

Samsung-Galaxy-J7-Prime-5

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Samsung Galaxy J7 Prime este echipat cu un display IPS de 5.5 inch care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung-Galaxy-J7-Prime-6

Samsung Galaxy J7 Prime este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS cu A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Samsung-Galaxy-J7-Prime-2

Lasă un comentariu