Blog ITHOT.RO

Samsung Galaxy J6+ este pregătit pt lansare și are procesor Snapdragon 450, 4GB RAM + cameră foto duală

Au iesit la iveala specificatiile unui nou smartphone Samsung iar terminalul face parte din gama Galaxy si se intituleaza J6+.

Samsung Galaxy J6+ dispune de procesorul octa-core Snapdragon 450, GPU Adreno 506, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto prinicipala este duala si dispune de 13MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto dispune de 5MP si este dotata cu flash LED.

Samsung Galaxy J6+ este echipat cu un display Super AMOLED Infinity in format 18:9 iar acesta masoara 5.6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Samsung Galaxy J6+ este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth v5, GPS cu GLONASS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung este echipat cu un acumulator generos, a capacitate este de 4.3500 mAh si dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.0 Oreo cu interfata Experience 9.0 UI.

Samsung Galaxy J6+ va fi lansat curand si va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la  aproximativ 280 de dolari.

Nu uitati nici de faptul ca Xiaomi pregateste lansarea unor terminale extrem de interesante iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: xda-developers.com

Lasă un comentariu