Blog ITHOT.RO

Samsung Galaxy J4+ este echipat cu procesorul Quad-Core Snapdragon 425, display HD, 2GB de RAM și Oreo

Cei de la Samsung pregatesc si lansarea unui nou smartphone entry-level iar terminalul face parte din gama Galaxy si se intituleaza J4+.

Samsung Galaxy J4+ dispune de procesorul Quad-Core Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308 , 2 GB de memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto prinicipala dispune de 13MP(f/1.9), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto dispune de 5MP si este dotata cu flash LED.

Samsung Galaxy J4+ este echipat cu un display AMOLED care masoara 6inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul va sta cu siguranta binisor si la capitolul finisaje.

Samsung Galaxy J4+ este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung are 7.9 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.0300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata Experience 9.0 UI.

Samsung Galaxy J4+  va fi lansat curand si va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la  aproximativ 180 de dolari.

Nu uitati nici de faptul a au iesit la iveala specificatiile smartphone-ului Samsung Galaxy A7 (2018) iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu