Blog ITHOT.RO

Samsung Galaxy J2 Core este gata de lansare iar terminalul este echipat cu procesorul Exynos 7570 și 1GB RAM

Cei de la Samsung pregatesc lansarea unui nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de Galaxy J2 Core si este certificat Android Go.

Conform celor mai recente informatii se pare ca smartphone-ul Samsung Galaxy J2 Core dispune de procesorul Quad-Core Exynos 7570 tactat la 1.4 GHz, GPU Mali-T720 MP2, 1GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto prinicipala dispune de 8MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto dispune de 5MP si este dotata cu flash LED.

Samsung Galaxy J2 Core este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul va sta cu siguranta bine si la capitolul finisaje.

Samsung Galaxy J2 Core este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung este echipat cu un acumulator de 2.600 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata Experience 9.0 UI.

Samsung Galaxy J2 Core va fi lansat curand si va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la  aproximativ 80 de dolari.

Lasă un comentariu