Samsung Galaxy J Max – phablet dual-sim

Samsung a lansat astazi un nou phablet interesant iar terminalul face parte din gama Galaxy si se intituleaza J Max.

Samsung-Galaxy-J-Max-1

Samsung Galaxy J Max este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.5 GHz, secondat de catre 1.5 GB de memorie si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 200 de GB.

Samsung-Galaxy-J-Max-2

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP.

Samsung Galaxy J Max are la „bord” un display WXGA TFT care masoara 7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy J Max este un phablet dual-sim(2 x nanoSIM), compatibil 4G/VoLTE: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Samsung-Galaxy-J-Max-1

Noul phablet al celor de la Samsung are 8.7 mm grosime, este echipat cu un acumulator 4.000 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Samsung Galaxy J Max va fi disponibil spre comercializare de la finalul lunii iulie iar pretul acestui terminal va fi de aproximativ 200 dolari.

Via: gsmarena.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata