Samsung Galaxy Folder 2 îsi face apariția în primele imagini live iar terminalul adoptă un design “retro”

Noul smartphone “retro” al celor de la Samsung poarta numele de Galaxy Folder 2 iar acum terminalul si-a facut aparitia in primele imagini live.

Samsung-galaxy-folder2-10

Samsung Galaxy Folder 2 dispune de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Samsung-galaxy-folder2-11

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Samsung Galaxy Folder 2 este un smartphone compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy Folder 2 este echipat cu un display WVGA, care masoara 3.8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de  800 x 480 pixeli.

Samsung-galaxy-folder2-14

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung ruleaza cea mai recenta versiunea de android, in speta android 6.0.1 Marshmallow.
Samsung-galaxy-folder2-17 Samsung-galaxy-folder2-16

Samsung Galaxy Folder 2 va fi lansat in cadrul evenimentului IFA Berlin 2016 iar momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Samsung-galaxy-folder2-13

Via: androidcommunity.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!